AnaVasilescu.ro - Variety

Croaziera in Hawaii

20180611 destinatii exotice

Iti doresti o croaziera in Hawaii? Acum e posibil cu Oltextur. La preturi mai mult decat accesibile, poti petrece intre 8 si 17 nopti de vis pe un vapor de croaziera.

Destinatia de vis din mijlocul Pacificului iti poate oferi o vacanta minunata in care te vei relaxa si distra in acelasi timp. Ziua te poti bucura de celebra plaja Waikiki de unde vei vedea cele mai spectaculoase apusuri de soare, palmieri si frumoasele dansatoare de hula. Probabil esti deja familiarizat cu privelistea din Waikiki, deoarece toate imaginile reprezentative sau vederile din Hawaii au imprimat peisajele acestei locatii superbe. De asemenea, daca esti pasionat de surf, aici e paradisul iubitorilor acestui sport acvatic. In plus, ai ocazia de a invata cum sa il practici.
Hawaii este locul ideal unde poti vedea lacuri de lava, fiind de altfel unul din putinele locuri din lume unde ai parte de assa ceva. Aici exista cel mai activ vulcan de pe planeta, vulcanul Kilauea dar si vulcanul Mauna Loa, cel mai mare vulcan al lumii. Cei mai curajosi pot sa se si apropie de Kilauea pentru a vede lava care ajunge la suprafata din pantecele pamantului.
In Honolulu, capitala statului Hawaii, poti vizita Palatul Regal Iolani. Acesta a servit drept resedinta ultimilor regi din Hawaii. Este vorba despre regele Kalakaua si regina Liliuokalani, care a fost sora primului. Aceasta a fost detronata si de atunci Hawaii a fost anexat Statelor Unite ale Americii. Mostenirea ei este imensa si mai exista si astazi “Queen Liliuokalani Children’s Trust”, o organizatie care ajuta copiii localnicilor, creata din banii stransi din vanzarea proprietatilor si bunurilor acesteia conform dorintei sale prin testament.
Croaziera in Hawaii iti poate oferi toate aceste lucruri si inca multe altele pe care va trebui sa le descoperi. Nu ezita sa iti rezervi din timp bileul prin Oltextur..

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 563,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu