AnaVasilescu.ro - Variety

Huse pentru orice telefon

20180611 huseok

Fara magazinul online Huseok nu as fi gasit niciodata o husa de protectie pentru telefonul meu smart ZTE Axon 7 Mini.
Husa pe care am achizitionat-o eu este una speciala, deoarece este practic o armura pentru telefonul meu smart. Husa este compusa din dintr-o parte de silicon TPU iar cealalta parte din plastic ABS colorata.

Aspectul este foarte placut, deoarece culoarea predominanta este auriu cu negru ceea ce ii da un aspect foarte sport, asemenea unui BMW i8. Husa se monteaza foarte usor protejand telefonul de zgarieturi, praf si eventuale socuri pe care aceasta le absoarbe.

Butoanele de pe lateralul telefonului raman foarte usor accesibile, deoarece husa nu ingreuneaza sarcina comenzilor pe senzori.

Este husa perfecta pentru a iesi in evidenta si pentru a-ti proteja telefonul cu stil.

Cu siguranta nu va fi ultima achizitie de pe Huseok.ro, care in scurt timp a devenit magazinul meu preferat.

Nu este de mirare de ce Huseok are sute de clienti din toata tara, produsele lor fiind de cea mai buna calitate iar serviciul lor de clienti este de nota zece.

Toate comenzile preluate se onoreaza cu cea mai mare viteza beneficiind de servicii de curierat de calitate.

 

Cu huse smartphone de la Huseok, vei avea garantat parte de cele mai bune produse in materie de accesorii de telefon, deoarece datorita tehnologiei avansate prin care au fost fabricate aceste huse gartanteaza ca vor rezista multi ani la rand, iar utilizatorul va trebui sa le schimbe doar daca se plictiseste de model.

 

Recomand oricui detine un telefon ZTE Axon 7 Mini se viziteze site-ul Huseok, deoarece este printre putinele locuri unde va gasi huse de calitate pentru acest model.

Eu am cumparat-o pe a mea si sunt extrem de multumit, iar design-ul unic reuseste sa capteze atentia oricui, indiferent de locatie.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 463,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu