AnaVasilescu.ro - Variety

Jantele – un accesoriu necesar pentru masina ta

20180704 jante auto aliaj ieftine

Jantele auto sunt in prezent cea mai rapida si eficienta metoda prin care orice conducator auto poate sa isi imbunatateasca aspectul masinii sale si performant oferita de catre masina. Sunt zeci de constructori de jante aliaj in prezent care ofera o gama variata de jante in diferite nuante/aspecte si la un pret care este accesibil pentru multi soferi.

Jantele reflecta personalitatea soferului, de aceea pentru multi soferi alegerea unui model este o decizie emotionala. De aceea aveti la dispozitie o gama variata de jante auto online, din care puteti alege si care sunt pe placul dvs. Este necesar ca inaintea de cumpararea unui set, sa faceti o configurare in prealabil dupa modelul de autoturism pe care il aveti, pentru a fii sigur ca se vor monta direct, fara probleme.

Poti fi modele de jante aliaj care prin constructia lor nu se potrivesc pe masina dvs, chiar daca dimensiunea lor completa este asemanatoare cu cea a jantelor pe care la aveti pe masina. De aceea este important sa faceti o configurare in prealabil folosind un configurator, indiferent daca achizitionati jante aliaj sau jante tabla.

Am mentionat ca un nou set de jante este, pe langa o metoda de a-ti imbunatati aspectul si o metoda de a-ti imbunatati performantele masinii. Cum mai exact se imbanatesc performantele masinii prin-un set de jante premium:

– cresc calitatea condusului

Calitatea condusului se reflecta in special prin modul in care masina se comporta in viraje, in timpul franarilor in forta sau accelerarilor in forta. Aceste aspecte sunt puternic imbunatatite cu un set de jante aliaj usoare, care mentin o structura de rezistenta ce permite o folosire intensa.

– scad distanta de franare

Distanta de franare este influentata, pe langa alte aspecte, si de greutatea jantelor. Cu cat jantele sunt mai usoare, cu atat masina va folosi mai putina forta de franare pentru a se stopa complet. Acest aspect este valabil, indiferent de tipul de masina, din gama compacta sau clasa medie.

– ajuta sistemul de franare

Durata de viata a sistemului de franare este marita cu cat acesta este racit mai eficient in timpul folosirilor intense. Un set de jante premium este gandit si in jurul sistemului de franare si permite o buna trecere a aerului pentru o racire rapida si eficienta a acestuia in timpul franarilor in forta.

Va recomandam sa alegeti jante aliaj de calitatea daca doriti sa profitati din plin de performantele autoturismului. Daca aveti un buget restrans, puteti sa optati pentru jante tabla, ele fiind la un pret mai redus, insa nu ofera aceleasi performante precum un set de jante aliaj.

Puteti opta pentru achizitia de jante aliaj online, oferta fiind vasta si preturile mici.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 318,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu