AnaVasilescu.ro - Variety

Importanta securitatii si sanatatii in munca

20180704 protectie

Copilaria este locul in care multi dintre noi ne-am intoarce cu placere. Probabil nu zilnic, dar destul de frecvent imi aduc aminte de o patanie de cand eram copil. Imi aduc aminte si de chinul la care eram supusi la ora de Fizica, Chimie si parca si Biologie, cand trebuia sa avem halatele la noi (echipamentul de protectie). Spun chin pentru ca desi nu faceam ora in laborator, ci in clasa de studiu, trebuia sa purtam acest halat.

De cele mai multe ori il uitam acasa sau, in cel mai fericit caz, il aveam bagat in ghiozdan si il scoteam mototolit de parca fusese calcat in picioare. Pret pe protectie nu puneam niciodata pentru ca niciodata nu faceam nimic si totul parea anost. Uitasem de toate aceste amintiri pana cand, fiind iar studenta, profesorul de la Biochimie ne-a spus sa ne aducem echipament de protectie in care intra halat, manusi si masca protectie speciala. M-am conformat, dar speram sa nu fie iar o chestie formala.

Realitatea a fost una care mi-a depasit asteptarile, cei drept nu erau unele foarte mari pentru ca nu ma asteptam sa facem mare lucru. Importanta unui echipament o intelegi doar atunci cand lucrezi, doar atunci cand vezi cat de utila este in cazul unui accident. Accidente minore mi s-au intamplat, dar a fost suficient cat mintea mea sa amplifice si sa ma gandesc ce puteam sa patesc in cazul in care mergeam pe ideea “las-o ca merge asa”.

Inainte sa spunem ca nimeni nu face nimic pentru noi, ar trebui ca noi sa fim aceeia care facem ceva (pentru noi). Tocmai de aceea, pentru protectie si confort la cel mai inalt nivel, puteti sa apelati la echipa TopProtectie care poate pune la dispozitie tot ce dorim.

Fii echipat in toate imprejurarile!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 274,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu