AnaVasilescu.ro - Variety

Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotarare, efort si timp!

20180705 helpful

Sanatatea este de nepretuit. Cu totii stim asta dar, din pacate, uneori prea tarziu incepem sa luam masuri. Lucrand in sistemul medical romanesc, am vazut si auzit destule cazuri in care micii pacienti au fost supusi diveritelor proceduri / investigatii mai mult sau mai putin complicate. Azi nu pot sa spun ca am muncit excesiv de mult, dar cazul unei fetite m-a impresionat foarte mult. Fara a intra in detalii medicale care de cele mai multe ori nu sunt usor de “digerat”, concluzia zilei e ca oricand, indiferent cata experienta ai in spate, accepta un sfat, accepta o vorba, multumeste persoanelor care au fost acolo. Nimeni nu e perfect, cu siguranta putem fi mai buni.

De cand sunt acolo am incercat sa ajut, in limita cunostintelor mele si a timpului bineinteles. Am zile cand nici nu am timp sa raspund la telefon si din cauza aglomeratiei si devin irascibila sau chiar super irascibila. Imi recunosc aceste stari si stiu ca nu sunt pe placul tuturor si, daca ar fi sa folosc expresia unui medic as spune: ar fi chiar o problema ca toata lumea te-ar place. Acesta vorba mi s-a spus cand eram plecata in Lituania si am facut o criza de ... personalitate si am plans mult si nu mai intelegeam de ce am plecat acolo si nu stiam cum o sa fac sa rezist pana la final. A trecut si oarecum acele zile mi-au prins bine. In acest mediu sunt multi oameni rai, atat la noi cat si in alta tara. Norocul tinuse destul de multi ani, pana in ziua aceea nu intalnisem oameni care sa imi intoarca spatele efectiv.

PS: Zilele trecute am vazut intamplator pe un site o expozitie de fotografii din timpul mai multor operatii. Multi pacienti spuneau ca refuza sa le vada, tu ai accepta ?

PS2: Chiar daca o zi nu se incheie cu bine, chiar daca simti ca piesele din puzzle sunt imprastiate prin toata camera si energie nu mai ai, maine e o noua zi sa incepi sa le asezi asa cum vrei tu, macar incerci pentru ca surprize pot aparea oricand.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 512,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu