AnaVasilescu.ro - Variety

Munca în echipă este cea care îi face pe oamenii obişnuiţi capabili de rezultate neobişnuite.

 20180704 folii autoadezive

Cei 7 ani de acasa sunt cei care ne vor defini si care vor pune accent pe personalitatea noastra. Cand am inceput sa lucrez, am vazut ca niciodata nu voi face fix ce scrie in fisa postului. Am avut si discutii pe aceasta tema. Primele doua luni au fost foarte ciudate. Te pregatesti psihic pentru ceva si cand colo vezi ca vei face cu totul altceva.

Problema a fost cand altcineva a trebuit sa ma inlocuiasca o perioada si m-a intrebat: dar nu alta persoana ar trebui sa faca asta? A fost un moment in care m-am eschivat. Stiu ca vor mai fi astfel de situatii. Sa poti sa iti formezi o echipa pe care sa te bazezi este foarte greu. Ca un lucru sa mearga bine, trebuie ca toti din echipa sa conlucreze la bunul comun.

Azi mi-am adus aminte de orele din ciclu primar de la Tehnologie cand invatam sa mesterim cate ceva. De data aceasta materialul a fost un autocolant pentru geamuri. Initial gandeam ca nu poate fi chiar asa de greu, realitatea nu este chiar asa. Atunci am inceput sa ma gandesc la cei care se ocupa cu folii autoadezive. Desi pare o joaca, lucrurile sunt mult mai complicate in realitate, necesita atentia multa si chiar coordonare. Numai muncind vedem de fapt ce implica un anumit lucru.

Pin.ro este un site pe care vi l-am mai prezentat si cu alta ocazie, dar la ei gasiti folii autoadezive pentru aplicatii speciale, pentru inscriptionari auto, folii pentru cutting plottere, folii de laminare, folii pentru laminare clasica, reflectorizante si nu numai. Pentru a avea un rezultat bun consta in a avea produse de calitate dar si persoane dedicate lucrului bine iesit.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 985,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu