AnaVasilescu.ro - Variety

Visele prind contur

20180706 amfiteatru facultate

Student la 30 de ani? Da, de ce nu? Cu conditia ca tu insuti sa iti doresti asa ceva. Tatal meu, prieteni si colegi de la locul de munca mi-au spus in repetate randuri ca ar trebui sa fac ceva cu privire la formarea mea profesionala, dar pana nu mi-am dorit eu insami asa ceva, nu am facut nimic.

Acum, privind in urma pot spune ca am luat cea mai buna decizie. In niciun moment nu m-am simtit ciudat fiind din nou pe bancile scolii si am constatat ca de multe ori ajung eu la ore si cei tineri nu. Ba mai mult, avand o facultate terminata, am dat si la un master acum doi ani. Stiu, nebunie curata dar deja se vede luminita de la capatul tunelului.

Atunci cand faci ce iti doresti, nu simti greutatile pe care le intalnesti, nu simti ca faci un efort. Mereu am spus ca nu sunt colectionara de diplome, dar acum stiu ce imi doresc de la viata si pentru asta muncesc. Este un drum lung, anevoios, dar finalul merita.

Avand deja o experienta de 4 ani in spate de la prima facultate, as putea spune despre diferentele dintre ce experimentez acum si ce era atunci. Asta poate intr-un alt articol. 

Pana nu demult consideram ca “word-ul” imi e prieten, dar acum lucrand efectiv cu foarte multe optiuni ale lui, am vazut ce repede poate sa imi fie si antipatic. Dar cum doza de ambitie nu e pe terminate, dupa multe luni de lucru, am terminat lucrarea. Sunt multumita de munca pe care am depus-o, desi tot timpul o sa am impresia ca se putea si mai bine.

Cand credeam ca tot ce putea sa mi se intample a trecut, am aflat ca nu e chiar asa. Am intampinat probleme sa o printez, in calculator la mine graficele incepeau de la o anumita pagina, in alt calculator de la o alta pagina si atunci cand esti in contratimp aceste mici amanunte capata amploare si la final observi cat de mult timp acorzi printatului, legatul lucrarii. Drumuri peste drumuri.

Mi-am adus aminte, in aceasta involvulare, ca atunci cand eu eram foarte foarte mica, in cartierul meu era o tipografie, dar mi-am amintit si vizita de acum aproape 10 ani pe care o faceam la o tipografie. Impactul acelei zile a fost unul pozitiv. Astazi totul se bazeaza pe tipar digital. Nimic de zis, dar atunci cand depui efort vrei sa apelezi la cei mai buni ca totul sa iasa asa cum te astepti si mai ales cand ai nevoie de tipar digital color.

Indiferent pentru ce fel de activitate ai nevoie de afișe, flyere, pliante, cataloage, mape de prezentare, agende personalizate, notes, calendare de birou sau de perete, carti de vizita, inserturi, cărți,  reviste, felicitări, invitații, meniuri restaurant, legitimații și ecusoane si lista poate continua, ideea e sa apelezi doar la cei care iti inspira incredere din dovezile pe care ti le prezinta, ca rezultatul sa fie pe masura asteptarilor tale. La fel de important e sa nu lasi aceasta treaba pe ultima zi pentru ca pot aparea si la ei mici probleme si au nevoie de timp sa le repare.

Dupa multa munca astepti sa culegi si roadele. Eu mai am pana acolo si sper ca ziua aceea sa fie in viitorul apropiat.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 901,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu