AnaVasilescu.ro - Variety

Petrecere portocalie

20180723 LED

Ea, fiinta delicata ca un trandafir portocaliu, adora portocaliul si tot ceea ce are acesta culoare. Asa stiu eu sa cumpar gerbera portocalii, buchete de lux portocalii si cantitati industriale de portocale.

Nascuta in decembie, cum incepe acesta luna ii decorez casa cu portocale. Le asez din loc in loc, uneori cu fruzele lor verzi cu tot sa o fac fericita. Cum am suprins-o de ziua ei si cu a cui complicitate?
Mai intai am stabilit un meniu portocaliu cu restaurantul care a livrat acasa preparatele. Au fost delicioase la patrat prajiturile cu crema din suc de portocale si toate mancarurile cu tenta portocalie.
Apoi, am plasat comanda produse LED din cel mai aprovizionat magazine cu produse de profil din tara si in 24 de ore am putut sa-i daruiesc lumina portocalie in fata careia infloreste ca un trandafir portocaliu fiindca o mai avem si astazi. A ramas lumina permanenta din casa noastra.

Fiinta solara, desi nascuta iarna, ea stie ca si soarele lumineaza uneori oranje. Banda LED am montat-o fara sa stie. Am trimis-o in mall in ziua aceea cu amicele fiindca stiu cat dureaza o astfel de iesire. Am observant ca un cumparator s-a declarant 90% multumit de BANDA 220V 5050 SMD PORTOCALIU ROLA 50M si-atunci am dat fara sa stau pe ganduri cei 699 de lei sa o avem in casa si sa-i daruiesc prin intermediul ei lumina portocalie pe care si-o dorea atat de mult.
Cele 60 de led-uri pe metru erau suficiente sa ne ofere o lumina calda, spectaculoasa la petrecere. Consumul redus de energie elctrica a fost un alt motiv care m-a determinat sa finalizez comanda. Cu toate ca iubirea te indeamna la risipa, m-am gandit ca ratele la casa sa fie ajutate de facturi mai mici.
M-am uitat si la termenul de garantie al acestui produs, iar cele 30 000 de ore m-au convins.
Am aruncat ochii si la oferta de unde am ales o banda LED pentru exterior pe care am montat-o pe gardul viu. Lumina multicolora, rezistenta la apa avea sa previna musafirii ca va fi o seara de neuitat.
A fost un joc mirific de culori, o sarbatoare calda, portocalie si a nins multicolor in seara aceea fiindca era decembrie si se apropia Craciunul, iar produsele de iluminat comandate in magazinul prezentat mai sus ne transformasera prin lumina lor in niste copii fericiti!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 741,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu