AnaVasilescu.ro - Variety

Corp sculptat ca la sala

20180716 bicicleta ta

In timpurile moderne este ideal ca fiecare om sa gandeasca avantajos, iar eu asta fac. Iata la ce economii ma ajuta investitia intr-o bicicleta electrica:

-cu bicicleta electrica am corp sculptat ca la sala, fara sa mai achit abonamentul. Luna de luna trebuia sa merg acolo sa fac exercitii sa arat ca acum. Se intelege ca surplusul de greutate a disparut si dietele sau produsele de slabil nu ma costa nimic, fiindca nu mai am nevoie de ele.
-de cand am cumparat-o, nu mai intarzii de la serviciu si nu mai platesc nici abonamentul la metrou sau autobuz.
Bicicleta electrica Airwheel R8 Black imi aduce sala acolo unde sunt si eu, prin urmare economia de timp la care ma ajuta este fabuloasa.
Consider ca a meritat pe deplin cei 2799 de lei, mai ales ca:
-de cand am cumparat-o sunt in centrul atentiei, datorita formei de o eleganta rafinata si vitezei de 20 de kilometri pe ora pe care ma ajuta sa o ating. Sunt sigur ca toti conducatorii auto care ma vad strecurandu-ma cu bicicleta mea care cantareste 19, 5 kilograme printre masini, mergand si prin parc la nevoie, ar schimba bucurosi autoturismul pe o bicicleta ca a mea, mai ales ca intarzie destul de des de la serviciu.
-cadrul din aluminiu este usor si rezistent. Nu se indoaie, nu rugineste.
-bateria LG este de calitate premium, ciclurile de incarcare fiind 800
-timpul scurt de incarcare a bateriei permite utilizarea frecventa a mijlocului de loccomotie. In 3 ore s-a incarcat complet, intr-o ora si 40 de minute 80%.
-in cazul in care cantaresti 100 de kilograme cand te urci pe ea, daca o utilizezi zilnic, vei ajunge curand la 75 de kilograme, apoi vei slabi progresiv, cai vrei tu sa slabesti.
-este functionala si la -10 grade Celsius, daca vrei sa o folosesti iarna ca gimnastica de inviorare. Cred ca stii totusi sa eviti ghetusul, cu toate ca sistemul de franare electric este puternic si stabil.
Nu mai sta pe ganduri, scoate banii din cont sau din buzunar, daca vrei sa ai cea mai tare bicicleta din tara si sa iti aduci si sala acasa!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!       

Ad


 840,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu