AnaVasilescu.ro - Variety

Nu pentru acum, ci pentru totdeauna

De-am cunoaste pasii vietii de dinainte, nimic nu ar avea farmec. Pe tine te-am cunoscut cand eram intr-o perioada relaxata, mult prea relaxata si recunosc ca am avut momente in care te-am suparat fara intentie, ba am fost si nesimtita. Cu timpul am realizat ca fara tine nu imi mai gasesc locul.

Fiecare cearta, fiecare disputa si discutie in contradictoriu m-au facut sa inteleg ca nu am liniste daca nu stiu de tine, ma simt pierduta, desi, asa cum am spus de multe ori, mi-a fost teama la inceput. Am continuat sa ma lupt cu mine, am continuat sa lupt pentru tine si, mai ales, am continuat sa lupt pentru a putea sa iti castig increderea.

Au fost momente cand am crezut ca te-am pierdut, dar azi iti spun ca nu imi pare rau. Pentru mine sunt termenul de comparatie de care aveam nevoie ca sa imi dau seama ca esti omul pe care il vreau in viata mea.

Am invatat multe de la tine, dar am invatat si sa nu grabesc lucrurile. Ma calmezi, imi aduci liniste in viata mea si simt ca amandoi meritam sa fim fericiti. Trecutul tau, cat si al meu, ne-a format si astfel azi suntem doi oameni care stim de vrem de la viata cat si unul de la altul. Nu suntem perfecti, eu stiu clar ca imi doresc sa iti fac multe zile fericite, sa te fac sa zambesti din inima.

Dai culoare vietii mele si e placut sa te stiu langa mine. Ma simt in siguranta cu tine. Ti-am propus un pact de la care imi doresc sa fie ca un must have al vietii noastre de cuplu. Nu iti fac promisiuni, nu iti voi aduce luna de pe cer, voi incerca sa fac din aceasta relatie o frumoasa poveste de care sa ne aducem aminte cu placere.

A ta iubita, Ana!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 731,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu