AnaVasilescu.ro - Variety

Solutie rapida pentru a vinde o masina

20180822 Banner Static TOP pagina auto

Intr-o sambata dimineata, pe la orele 6:00, a inceput sa sune telefonul. Fiind atat de devreme si intr-o zi de weekend am sarit din pat ca arsa si, gandindu-ma ca e ceva urgent, am raspuns. Era fratele meu care locuieste in Germania. M-a sunat sa imi spuna ca Liana, cumnata mea, nascuse un baietel, cu doua saptamani mai devreme decat era programat sa vina pe lume. Bebelusul era bine dar Liana avusese o nastere destul de complicata si, o perioada, nu putea sa se ridice din pat. El lucra si nu avea pe nimeni altcineva care sa aiba grija de micut si mama lui. Eu as fi fost singura persoana capabila sa ma ocup de ei. Asta insemna ca trebuia sa plec in Germania cat mai repede. Si cum asta nu era intreaga problema, avusese si foarte multe chetuieli si nu avea cum sa imi trimita banii necesari pentru biletul de avion. Nici eu nu aveam acea suma. Trebuia sa gasim rapid o solutie pentru ca nu puteam sa nu ii ajut. Atunci i-am propus ceva.

“- Hai sa vindem masina pe care mi-ai lasat-o!”, am spus eu. Aveam procura si puteam sa fac aceasta tranzactie.
“-Ar fi o idee buna, dar cine crezi ca o cumpara? Functioneaza foarte bine, dar e un model cam vechi si multi vor masini de ultima generatie.” a spus fratele meu.
L-am linistit si I-am spus sa nu isi faca griji pentru ca vom gasi noi o solutie, desi, sincer, habar nu aveam cum o sa o vand atat de repede.
Dupa ce am incheiat conversatia, mi-am facut o cafea, am luat laptop-ul laga mine si am inceput sa caut pe Google cumpar auto. Am gasit cateva anunturi de pe la dezmembrari dar nu imi venea sa o dau pentru ca masina functiona bine si, in plus, as fi luat bani putini pe ea. Apoi, am gasit un anunt care mi-a captat atentia si anume: Amanet A.G.S.
Am intrat pe site si am vazut ca, pe lanag serviciile clasice de amanet bijuterii, au si un serviciu de care nu mai auzisem si anume amanetare si cumparare de autoturisme. Am inceput sa mai informez si, in acel moment, mi-am dat seama ca aceasta era solutia salvatoare. Nu am stat pe ganduri, am luat actele si m-am dus la cel mai apropiat sediu al firmei. Mentionez faptul ca Amanet A.G.S. are 15 sedii in Bucuresti. Din fericire pentru mine, au program si la sfarsitul saptamanii. Odata ajunsa acolo, am fost intampinata de o persoana foarte amabila careia i-am explicat situatia. M-a vazut ca sunt foarte agitata si, zambind, mi-a zis sa ma calmez pentru ca vom rezolva rapid. Si chiar asa a fost. In mai putin de o ora am avut banii. Nicio banca sau prieten nu iti poate da o suma maricica de bani atat de repede. Odata incheiata tranzactia, am dat fuga la o agentie de turism, am luat primul bilet de avion disponibil si, in 3 zile, eram la nepotelul meu drag.
Amanet A.G.S a fost de un real ajutor, atat mie cat si familiei mele.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 839,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu