AnaVasilescu.ro - Variety

Recrutarea corecta a fortei de munca din strainatate

20180827 Recrutare Forta Munca

Imi place sa ascult experientele oamenilor, sa imi imaginez prin ce au trecut in acele momente existentiale cruciale si mai ales sa invat din ele. De pilda au fost romani care au dormit prin parcurile din Londra, Spania sau Italia pana si-au gasit un loc de munca si s-au hranit cu alimentele expirate de la magazinele alimentare care erau puse in locuri separate de marfurile destinate vanzarii. Trebui sa fie cumplit sa fii strain, sa stai sub cerul liber, sa nu ai garantia unui loc in care sa te ocupi de igiena personala si sa mananci ceea ce altii arunca. Tot conationalii mi-au povestit cum se duceau in Spania sau in Italia in anumite locuri publice in care se solicita forta de munca. Angajatorii straini veneau acolo si strigau: “Avem nevoie de 5 muncitori pentru constructii”, “Cine vine sa culeaga capsuni pentru X euro pe ora?”

Totul avea la baza increderea reciproca, din cauza acesta apareau si probleme: angajatorul refuza sa plateasca suma promisa, muncitorul nedreptatit riposta.
Este mult mai elegant, legal si sigur sa se faca responsabil o firme recrutare strainatate a fortei de munca. Mediatorul sa puna pe masa, la vedere, conditiile angajatorului si drepturile salariatului, sa trieze atent muncitorii si sa le procure actele de intrare legala in tara si permisele de munca.
Omeneste este ca tuturor celor care muncesc sa li se faca si contracte de munca si sa fie asigurati. Oamenii realizeaza cat de mult rau face munca la negru, abia in situatiile critice. Cand te imbolnavesti si nu poti beneficia de concediu medical sau platesti spitalizarea regreti amarnic ca nu ai fost angajat legal. Cand imbatranesti si nu mai poti lucra ca zilier, iar pensie nu primesti fiindca nu ai vechime in munca si nu ai cotizat traiesti vremuri cumplite!
Sa nu crezi ca un zilier munceste mai putin ca un om angajat legal la o firma sau institutie!
Jordanriver.eu recruteaza muncitori din Asia pentru Romania cu responsabilitate maxima, 100% legal. Nimeni nu este lezat si nimeni nu este pagubit, in plus in tara intra numai muncitori de calitate fiindca firma prezentata mai sus are experienta si mii de clienti multumiti 100%.
Iata ce etape parcurg angajatorii care au nevoie de mana de lucru adusa din Asia:
-intra pe site-ul prietenos si bine structurat al firmei amintite mai sus si informeaza-te. Daca esti la prima vizita este necesar sa te familiarizezi cu politica firmei de recrutare.
-completeaza formularul precizand numarul de locuri de munca, conditiile oferite si salarizarea, dar si asteptarile de la salariati
-pregateste-le locuri de cazare corespunzatoare si asteapta cu rabdare sosirea lor care va dura cateva luni fiindca este greu sa se faca si trierea atenta si obtinerea documentelor necesare.
-daca doresti, implica-te in recrutare alcatuind chestionare sau deplasandu-te in tara respectiva.
Cu Jordanriver.eu recrutarea decurge corect de ambele parti fiindca mediatorul verifica angajatorul, dar si viitorul muncitor ca relatiile de munca sa decurga perfect.
Apelati cu incredere la serviciile lor, fiindca aduc in Romania cei mai buni muncitori din Asia sub semnul legalitatii.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 878,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu