AnaVasilescu.ro - Variety

Cei mai empatici producatori de ambalaje din plastic

 20180819 Schoeller Allibert

Domnule, intotdeauna apreciez producatorul empatic. Ce inseamna asta? Face haine potrivite pentru toate masurile: si pentru mijlocelul tras printr-un inel, dar si pentru persoanele mai plinute, fiindca daca au luat in greutate, nu trebuie aspru pedepsite sa nu isi gaseasca nici haine pe masura lor! Dragi imi sunt cei care fac incaltaminte pentru picioare delicate, dar si pentru cei care traiesc pe picior mare. De pilda imi amintesc ce bataie de cap aveam cu sora mea, o fata inalta si draguta care poarta 41 la pantofi. Intram in zeci de magazine pana gasea si ea ceva de incaltat si fiindca avea simtul umorului radeam impreuna de “fata care cere pantofi de dama pas’pa”.

Zilele trecute am trecut printr-un supermarket si am vrut sa cumpar la pachet o bucata de prajitura cu iaurt si visine. Arata fabulos si abia asteptam sa ajung acasa, sa imi tai o bucata si sa o servesc la un ceai negru cu aroma de ciocolata luat de la Viena.
Vanzatoarea a taiat bucata si a ochit caserola potrivita, a asezat-o acolo si a pus capacul, asa am ajuns cu ea intreaga acasa.
Ajunsa acasa am cautat pe internet producatori ambalaje plastic si asa cum in trecut toate drumurile duceau la Roma, motoarele de cautare m-au directionat catre Schoellerallibert.ro.
M-am intrebat de ce sunt cei mai buni din tara, fiindca stiu si eu ca asii sunt in topul cautarilor. Am descoperit ca sunt cei mai empatici producatori de ambalaje din plastic din lume si datorita lor imi pot lua la pachet acasa supa crema de legume sau de ciuperci, clatitele cu ciocolata sau tiramisu. Dar cum nu sunt singura din lumea acesta, am aflat cu surprindere ca firma amintita mai sus produce ambalaje din plastic si la comanda, proiectate de client sau ajustate nevoilor acestuia. Este grozav de bine sa stii ca te poti baza pe cineva, cand ai de transportat marfuri atipice sau produse de anumite dimensiuni si sa se poata adapta ambalajul dimensiunilor acestora si nu invers.
Asa am poposit pe site-ul lor si va pot informa ca:
-sunt solicitati si in Romania, dar si in statele din Europa datorita promptitudinii si calitatii ambalajelor si materiei prime din care sunt facute acestea. A doua limba oficiala a paginii de internet este engleza.
-in magazin se gasesc: navete pentru sticle de bere, care la cerere pot fi personalizate cu numele si sigla producatorului, containere cu capac sau fara, ambalaje pentru transportarea lichidelor la distante mari, manipularea fiind 100% securizata.
-ambalajele produse de ei sunt prevazute cu spatii de etichetare.
-laditele pot fi si pliabile ca sa fie tranportate mai usor goale si sa ocupe loc putin in depozite
-containerele de dimensiuni mari sunt prevazute cu sine sau roti ca manipularea lor sa fie facuta cu usurinta.
-toate ambalajele au durata mare de viata, plasticul fiind de calitate premium.
-marfa este livrata la adresa indicata de client.
Acum stiu cui trebuie sa fiu recunoscatoare pentru posibilitatea de aduce cu mine atatea bunatati din oras, pentru navetele cu sticle de apa si racoritoare, fara de care vara ar fi infernala.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 693,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu