AnaVasilescu.ro - Variety

Cum trebuie organizat magazinul tau?

20180826 raft metalic

Orice magazin are nevoie de o strategie prin care sa isi atraga clienti astfel incat acestia sa cumpere cat mai mult. Pozitionarea produselor trebuie sa fie facuta in asa fel incat cele mai importante sa se afle cumva in zone ceva mai indepartate de punctul de plata iar cele mai putin importante, mai aproapte.

De ce se face asezarea in acest fel? Pai este simplu. Deoarece majoritatea celor care intra intr-un magazin pentru a-si face cumparaturile, bineinteles ca se axeaza pe cele aflate in spate, adica cele mai importante. Insa pentru a ajunge la cele din spate, trebuie sa treaca prima data pe langa cele din fata, adica cele mai putin importante. Deci in momentul in care oamenii vor vedea anumite produse de care poate ca nu au nevoie, li se va stranii interesul, ceea ce ii va determina pe majoritatea sa faca niste cumparaturi suplimentare fata de lista initiala.

In plus produsele trebuie sa fie bine organzate, in nici un caz ingramadite sau lipite unele de altele. Trebuie sa fie asezate in asa fel incat sa se diferentieze intre ele astfel incat oamenii sa poata localiza mult mai usor ceea ce cauta.

Dar ca acest lucru sa se realizeze este nevoie de solutii ingenioase in ceea ce priveste depozitarea si asezarea pe raft si anume niste rafturi metalice care sa poata cuprinda tot ceea ce ai nevoie.
Si unde poti gasi un raft metalic bun care sa se potriveasca perfect magazinului tai? Pai la Store Expert. Acestia se ocupa cu realizarea si vanzarea celor mai bune solutii de depozitare si logistica: palet clasic, rafturi de tip drive-in, rafturi cantilever, rafturid e tip polite, rafturi pentru anvelope, platforme metalice, mezzanine dar si rafturi de magazin despre care vorbeam. Store Expert, sta bine inclusiv pe parte de utilaje, avand la dispozitie pentru clienti: transpalete electrice, transpalete manuale, moto(electro)stivuitoare, generatoare plus service pentru aceste utilaje in cazul defectiunilor.
In plus pentru cine are nevoie de solutii eficiente si ieftine poate apela inclusiv la resturi metalice second-hand, numai bune pentru un inceput de afacere une bugetul trebuie sa fie bine gestionat astfel incat sa fie evitate problemele financiare, falimentul si asa mai departe.
Toti clientii vor beneficia de montaj al acestor rafturi, montaj realizat de angajati priceputi care stiu ce fac, fiind extrem de imporant ca aceste rafturi sa stea la locul lor deoarece in cazul in care ceva se intampla si un astfel de raft metalic va cadea pe o persoana, consecintele pot fi foarte grave, atat pentru partea vatamata cat si pentru conducerea magazinului respectiv.
Evita astfel orice problema si alege calitatea si profesionalismul oferit de Store Expert si astfel vei avea parte si de o mai buna organizare atat in depozit cat si pe rafturile magazinului dar cel mai important, siguranta pentru angajati si clienti. Alegand Store Expert singura grija in ceea ce priveste aceste rafturi indiferent de tipul lor, este ca nu iti ramane decat sa stergi din cand in cand praful de pe ele si cam asta e tot.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 853,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu