AnaVasilescu.ro - Variety

Casa pentru cei mai putin norocosi

20180828 containere de locuit

Conduc o fabricuta de utilaje din regiunea in care stau. Afacerea merge foarte bine, am multi angajati si toata lumea este extrem de multumita de produsele pe care le fabricam. Pentru ca eu si sotia mea nu putem avea copii, am decis sa fim parinti spirituali pentru alti copii din familii sarace si sa ii ajutam cu ce putem. Astfel, le punem la dispozitie strictul necesar pentru scoala si, in plus, pentru acei parinti care sunt capabil de a lucra, am oferit locuri de munca.

Insa, printre ei, avem un caz mai aparte. Este vorba despre o fetita si un baiat a caror mama se afla in scaun cu rotile iar tatal i-a abandonat acum ceva timp. Ei sunt copiii nostri cei mai dragi pentru ca, de fiecare data cand mergem la ei, ne sar in brate si li se umplu ochii de lacrimi. Ii iubim foarte mult si am decis, impreuna cu sotia, sa ii sustinem indiferent de ce se va intampla.
Dar, cum un necaz nu vine niciodata singur, acum cateva luni, din cauza unor inundatii, casa in care locuiau, a fost luata de ape. Situatia era foarte grava pentru ca era practic singura agoniseala a mamei. I-am luat pentru o perioada, impreuna cu mama lor, la noi insa, aceasta isi dorea sa aiba o locuita a ei. Asa ca am vorbit cu sotia mea si am hotarat sa le face repede o casa. Le-am oferit un alt teren pentru a nu a mai fi in pericol in cazul unei inundatii si am inceput sa ne interesam de cele mai rapide metode pentru ridicarea unei case insa toate necesitau mult timp de executie.
Unul din angajatii mei mi-a dat o idee. Mi-a spus ca exista un site pe internet unde, printre alte produse, fac la comanda si case din containere. Initial am fost uimt de propunere pentru ca imi veneau in minte acele containere in care stau muncitorii pe santier, insa acesta m-a linistit si mi-a aratat site-ul. Acolo am vazut ca, de fapt, aceste case din containere erau extraordinar de practice, aveau un aspect modern, se puteau face in conformitate cu specificatiile clientului si cu mai multe camere.
Am sunat si am vorbit cu reprezentantii site-ului cabine-containere.ro. Acestia mi-au explicat ca materialul din care sunt realizate containerele pentru locuit este unul extrem de rezistent, izolatia este una foarte buna, astfel incat iarna sa nu patrunda frigul. In plus, acestea sunt prevazute si cu tot ce le trebuie pentru a avea utilitati si alte elemente ce tin de confortul unei case normale. Asa ca am comandat si, in cel mai scurt timp, am avut o casuta din containere mai frumoasa ca multe alte case din localitate. Cei de la firma au realizat un imobil cu trei camere, o baie si o bucatarie. Au facut si o veranda pentru ca cei mici impreuna cum mama sa stea si sa se bucure de aerul curat din curte. Iar culoarea a fost comanda cea mai speciala pentru ca fetita a zis ca vrea o casa roz. Astfel, in cel mai scurt timp, am avut pentru ei o casa utilata, moderna si rezistenta.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 910,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu