AnaVasilescu.ro - Variety

Ca la bunica acasa

20180909 Parchet Stejar Rustic

Inca de cand s-a ivit oportunitatea ca eu sa imi constuiesc propria casa, am dorit ca aceasta sa aiba un aspect rustic precum cea a bunicii mele.

Fiind foarte atasat de casa de la tara, am decis ca voi aduce anumite replici in casa cea noua, care sa imite o casa batraneasca.

Primul aspect, considerat cel mai important de catre mine, este parchetul, deoarece acesta este elementul care defineste frumusetea unei case, in interior.

Facandu-mi temele bine pe acest subiect, am apelat la magazinul online Parchetpeviata.ro, deoarece am ajuns la concluzia ca doar ei imi pot vinde un parchet de calitate, care sa aiba si detaliie vizuale pe care le doresc.

Am ales un parchet lemn masiv, modelul Stejar Rustic. Acest tip de parchet, este mult mai rezistent decat parchetul obistnuit, deoarece are un strat de uzura de 6mm, aproape dublu fata de alte tipuri de parchet. De asemenea, acest parchet este nefinisat, utilizatorul fiind nevoit sa il slefuiasca ca apoi sa aplice stratul final de ulei sau lac, dupa preferinta.

Un alt aspect care m-a impins la achizitionarea acestui produs este culoarea vie, aurie, a stejarului datorata fenomenului de crestere. Modelul de parchet Stejar Rustic se distinge prin fibra lemnului care il face inconfundabil, dand impresia de o podea vie prin care se poate admira splendoarea materialului in sine.

Modelul de parchet Stejar Rustic este alegerea cea mai buna atunci cand dorim sa readucem la viata o casa veche sau dorim sa amenajam o locuinta in stil rustic. Ideal pentru cabane la munte, dar si pentru locuintele de la oras, parchetul Stejar Rustic este un produs rezistent si placut vizual.

Recomand produsele magaiznului Parchetpeviata.ro, deoarece ofera o gama vasta, pe gusturile tuturor cleintilor. O casa buna se construieste de la temelie in sus iar parchetul detine un rol fundamental in acest proces.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 876,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu