AnaVasilescu.ro - Variety

Rozatoarele ti-au invadat locuinta? Iata solutia!

20180822 ddd

In urma cu aproximativ jumatate de an, m-am mutat intr-o noua locuinta, la casa deoarece este dupa parerea mea mult mai relaxanta viata la casa, la curte decat cea de la bloc. Totodata locuitul la casa aduce cu sine si cateva responsabilitati pentru a iti putea face viata mai buna, precum: curatarea curtii, sau o curatenie ceva mai detaliata in interiorul casei deoarece fata de bloc, casa se va murdarii mai repede datorita mediului.

Una dintre problemele mai des intalnite in cazul celor care locuiesc la casa, problema pe care am intalnit-o si eu cand m-am mutat, adica daunatorii precum insectele si rozatoarele. Trebuie stiut ca acesti daunatori in special rozatoarele, pot transmite diferite boli si de aceea acestia trebuie eliminati atat din spatiul in cauza cat si din imprejurimi pentru un plus de siguranta.

Intr-o dimineata in timp ce stateam la cafea, am observat cu un doi soareci au intrat pe usa deschisa iar din acel moment mi-a fost clar ca trebuie sa apelez la o firma specializate pentru deratizare, dezinsectie si dezinfectie.

Fiind pe drum si un bebe, ce mai avea foarte putin pana sa soseasca, a trebuit sa fac foarte repede ceva in aceasta privinta, pentru a avea siguranta ca sanatatea lui nu este pusa in percol.

Am intrebat un prieten bun care avea un magazin alimentar si acesta mi-a sugerat Compania DDD, firma specializata in acest domeniu, fiind una de top de la noi din tara. Nici nu am mai stat pe ganduri, i-am contactat, am descris situatia si ceea ce am nevoie si am facut o programare.

Ziua cu pricina a sosit iar o echipa de la Compania DDD a fost prezenta la datorie exact asa cum stabilisem si in cel mai scurt timp au inceput treaba. Am fost avertizat ca o sa se faca putin deranj si ca nu este indicat sa se locuiasca in casa cateva ore bune de la aplicarea solutiilor asa ca pana a doua zi am stat la mama.

Sunt extrem de multumit de serviciile prestate de cei de la Compania DDD si de preturi servicii deratizare care in raport calitate/pret sunt imbatabile. Recomand cu toata increderea!

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!


 740,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu