AnaVasilescu.ro - Variety

Cum te ajuta cadourile pentru Craciun sa iti promovezi afacerea

20181121 Japanese Spirit cadou de craciun

Se spune ca un bun antreprenor gaseste solutii si oportunitati pentru a se promova in fiecare actiune pe care o face.

Chiar daca esti deja unul dintre antreprenorii care stiu ce au de facut in preajma sarbatorilor, pentru a impresiona s-ar putea sa gasesti idei bune de pus in practica in acest articol.

Daca esti la inceput insa, trebuie sa stii ca oferirea de cadouri pentru Craciun angajatilor, partenerilor si colaboratorilor poate aduce un plus atat imaginii tale, cat si relatiei dintre voi.

Daca alegi cadoul un cos pentru Craciun, bine aranjat si umplut cu produse de calitate superioara, poti sa impusti o multime de iepuri din aceeasi lovitura, dar cel mai important:

● mentii clientii si partenerii de afaceri aproape;
● iti promovezi afacerea;

Bucuria de a primi cadouri este pentru unii mai mare decat bucuria de a darui. Oricine se bucura atunci cand primeste chiar si o mica atentie din partea unei persoane dragi. Imagineaza-ti cat de mult se vor bucura partenerii si angajatii tai cand vor primi cosul cadou din partea ta.

Avand in vedere ca legatura dintre voi este poate una chiar formala si nu va puteti numi prieteni, majoritatea nu se asteapta la un asemenea gest din partea ta.

Cu siguranta vor fi surprinsi intr-un mod placut cand vor primi cadoul, si se vor simti apreciati pentru tot efortul pe care l-au depus alaturi de tine in cresterea afacerii.

Acelasi principiu al aprecierii si multumirii este valabil si atunci cand trimiti cosuri cadou clientilor sau posibililor viitori clienti.

Acestia vor simti ca ei chiar conteaza pentru tine si ca nu iti este indiferent daca te vor mai cauta, te vor recomanda mai departe sau nu vor mai apela niciodata la serviciile oferite de tine.

20181121 christmas cheer 2

Fie ca este vorba de sarbatorile de iarna, sarbatorile Pascale sau alte ocazii cu care alegi sa oferi cosuri cadou, pe langa bucuria pe care o aduc celor care le vor primi, acestea au un beneficiu si in ceea ce priveste imaginea afacerii tale.

Cosurile cadou fiind personalizabile, poti sa alegi produsele din care sa fie compuse in functie de dorintele si standardele tale.

Pentru ca ai de unde alege - de la produse traditionale, preparate cu multa dragoste si daruire de cele mai pricepute bucatarese din toata tara, pana la produse gourmet rafinate si de calitate superioara aduse pentru tine de prin toate colturile lumii.

Pe langa atentia pe care o acorzi produselor care vor ajunge la colaboratorii, clientii si angajatii tai, trebuie sa ai grija ca acestia sa ramana totodata cu ceva dupa ce consuma bunatatile. Un obiect care sa te reprezinte si, totodata, sa te promoveze.

Personalizeaza un obiect decorativ din lemn pe care sa il poata pastra pe birou, cu logo-ul afacerii tale si un mesaj unic. Sau ofera o cana, la fel, imprimata cu un mesaj si logo-ul tau. Sau chiar un voucher, pe care sa il poata folosi oricand.

Un simplu gest poate fi solutia pentru o promovare de calitate.

Oferind un cos cu cadouri pentru Craciun, cu siguranta cel care il primeste va fi uimit si va aprecia atat de mult gestul tau, incat le va povesti si altora despre cadoul primit.

Recomandarile verbale reprezinta una dintre cele mai bune metode prin care iti poti promova afacerea, asadar este posibil ca un simplu cos cadou sa iti aduca mult mai multe beneficii decat te astepti.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!


 766,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu