Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Variety

O noua semnatura, cartea de vizita

20181206 agrafa

Personalitatea unui om se cunoaste de cand e mic. Adeseori aud parinti care spun ca micutul lor are prea multa personalitate, ca nu se mai inteleg cu el desi are doar cativa ani. Usor usor incearca sa il tempereze si astfel cel mic isi pierde identidatea. Gandindu-ma la copilaria mea, as spune ca atunci cand voiam sa fac ceva imi puneam intrebarea daca nu cumva imi voi supara unul din parinti si totul pentru ca mi se atrasese atentia ca nu e bine..., ca nu se face asa.... Meseria de parinte nu se invata undeva, dar aripile unui copil se pot frange foarte usor.

Cand am inceput sa lucrez, am vazut inca o data, daca mai era nevoie, cat de timorata eram cand trebuia sa vorbesc in public. Ani de zile m-au urmarit aceste stari si numai vointa de a le depasi m-a ajutat. Contactul cu oamenii importanti, sprijinul colegilor care vedeau in mine inceputul lor in campul muncii si unele situatii care se tot repetau m-au ajutat sa imi inving timiditatea. Serviciul te ajuta sa te realizezi financiar, iti da o multumire cand vezi ca din mainile tale iese ceva, dar te si modeleaza ca om. Timp de 11 ani am fost pusa in diferite situatii, am intalnit multi oameni si am vazut cat de important e sa ai o carte de vizita la tine.
Cu totii am fost invatati ca omul face haina si nu haina pe om, dar la fel de bine stim cat de important este aspectul pe care il avem atunci cand ne prezentam in fata cuiva. La fel de importanta este si cartea de vizita care ar fi putea fi considerata de foarte multi un accesoriu indispensabil. Oferirea unei carti de vizita demonstreaza ca departamentul de marketing este bine pus la punct, dar si faptul ca persoana respectiva este pregatita cand vine vorba despre noi colaborari. Mi s-a intamplat sa fiu prezenta, de cateva ori, cand celor care au sustinut o prezentare medicala li s-a cerut o carte de vizita si drept raspuns au dat din umeri ca nu mai au. O mare parte din impresia buna lasata in timpul prezentari a disparut o data cu acel raspuns. Este o arta sa stii sa iti atragi clientii, lucru care se invata cu trecerea anilor. 

Carti vizita Bucuresti a fost raspunsul unui reprezentant medical care avea carti de vizita cu un aspect futurist, elegant si chiar costisitor. Staff-ul de la marketing va alege designul cel mai potrivit in functie de specificul domeniul de activitate. Acel reprezentant medical venise cu toate lectiile invatate. Oferirea unei carti de vizita poate reprezenta atat un mod frumos si politicos de a incheia o conversatie, cat si motivul unei posibile colaborari viitoare.

Traim in secolul vitezei si vrem informatia la secunda. Nimeni nu mai are rabdare. Atunci cand te intalnesti cu un om de afaceri sau cu un client grabit, nu exista timp necesar pentru ai cere numarul de telefon, iar o carte de vizita rezolva problema intr-un timp record. Avantajul cartii de vizita, in epoca digitala, este acela ca este indispensabila si nu necesita conectivitate la internet. Timpul e pretios, alege sa fii cel mai bun.


 923,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."