Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Variety

Proiectele realizate cu ferestre mansarda asigura lumina naturala si estetica deosebita constructiilor moderne

20181207 ferestre mansarda

Organizarea ingenioasa a spatiilor moderne este unul dintre scopurile vizate de arhitecti si decoratorii de interior, iar categoria ferestre mansarda este destinata utilizarii in spatiile amenajate corespunzator. Sistemele de ferestre pentru mansarda reprezinta cea mai buna solutie pentru amenajarea mansardelor, asigurand pe langa ventilatia optima oricarui tip de spatiu utilizat si o priveliste aparte.

Ferestre mansarda de diferite dimensiuni - Lumina naturala si aer proaspat pentru cladirile construite cu mansarda

Constructiile prevazute cu mansarda au un farmec aparte, iar spatiul dedicat acestei continuari a etajelor cladirii poate fi amenajata astfel incat sa poate fi utilizata ca spatiu de relaxare, camera tinerilor, camera de oaspeti sau chiar desfasurarea activitatii unei companii de dimensiuni reduse – spatii de birouri.
Posibilitatea amenajarii ingenioase este posibila in zilele noastre si datorita sistemelor termopan proiectate pentru astfel de spatii.
Ferestrele termopan pentru mansarda permit iluminarea naturala pe tot parcursul zilei, asigura ventilatia corespunzatoare dar ofera si vizibilitate la exterior, pentru ca utilizatorii spatiului sa poate privi in exterior nestingheriti.

Ferestre mansarda montate corect – principalele etape de lucru pe care le efectueaza un profesionist

Pasii de urmat pentru instalarea sistemelor termopan – ferestre de mansarda sunt esentiali pentru rezultatele optime:
- Efectuare masuratori: echipele de specialisti efectueaza masuratori necesare pentru comanda unor ferestre personalizare corespunzatoare spatiilor vizate;
- Selectarea materialelor: procesul de montaj implica pregatirea suprafetelor pentru instalarea propriu zisa, ferestrele de mansarda adaptate spatiului disponibil si materialele necesare pentru finisaje;
- Elaborare oferta: odata stabilite dimensiunile spatiului de amenajat, echipa de lucru le transmite clientilor oferta personalizata (sistemul de ferestre mansarda, materiale si manopera);
- Lucrarea de montaj: dupa ce clientii confirma montajul cu echipele de lucru, incep lucrarile de instalat. De cele mai multe ori, acestea nu dureaza mult si sunt predate la timpul stabilit de comun acord.

Parteneriate de incredere – Blitz Profil distribuie ferestre mansarda Velux pentru rezultate optime la fiecare instalare

Pentru a furniza clientilor oferte accesibile, materiale si produse de calitate pentru realizarea proiectelor de montaj ferestre pentru mansarda, compania Blitz Profil colaboreaza cu unul dintre liderul de top Velux. Solutiile optime generate de specialistii Blitz Profil si sistemele termopan Velux reprezinta mixul perfect pentru proiecte realizate cu succes de fiecare data.
Brandul Velux a devenit, prin prisma calitatii oferite, un nume sonor si sinonimul calitatii in materie de productie si furnizare ferestre de mansarda.

Care sunt caracteristicile ferestrelor de mansarda?

- Din punct de vedere tehnic, ferestrele termopan pentru amenjarea unei mansarde nu sunt diferite, comparativ cu cele clasic, oferind: confort termic, fonic si alte beneficii resimtite imediat de catre utilizatori.
- Functia estetica reprezinta o alta caracteristica de top, apreciata de clientii solicitanti.
- Se integreaza perfect in sistemele performante de acoperis creat cu tigla metalica.
- Modelul de fereastra mansarda este fabricat in functie de dimensiunile preluate pe teren de catre un specialist. Astfel, fiecare proiect este personalizat: calitatea materialelor permite instalarea corecta, rezistenta si durabilitatea ferestrelor montate.
- Durabilitatea aproximata este de 25 ani, in contextul utilizarii corecte: inchidere si deschidere corespunzatoare, curatarea si mentenanta adecvata.
Indiferent de dimeniunile sistemului de ferestre comandat, produsele Velux primesc 10 ani garantie, gratie calitatii materialelor utilizate: sunt fabricate la cele mai inalte standarde din materiale calitative, au garantia functionarii timp indelungat si o estetica deosebita.
Optati pentru sisteme termopan de ferestre mansarda din gama furnizata de Blitz Profil pentru proiecte de amenajare a cladirilor nou construite sau pentru renovarea cladirilor utilizate – consultantii companiei sunt disponibili pentur intrebari si alte informatii solicitate de clienti, pentru sugestii si sfaturi de achizitie si alte detalii utile pentru lucrari de montaj corecte, cu finisaje impecabile.
------------------------------------------------
Website: https://www.blitz-profil.ro
Telefon – 021 315 67 40
Mail – Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Adresa – Bld.Biruintei, Nr.92F, Pantelimon, Ilfov


 1151,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."