AnaVasilescu.ro - Variety

O plaja ramane curata in urma turistilor cu cosuri gunoi suficiente

20190424 pubele gunoi

Ma deprima gunoaiele de pe plaja vara, mai ales ca se descompun rapid sub soarele puternic si un miros de acru cuprinde zona, cand iti este lumea mai draga. Asa se intampla, cand la marginea plajei sunt insuficiente cosuri gunoi.

Turistii sunt nevoiti sa faca slalom printre cocenii de la porumb fiert, cojile de banana, coji de pepene si zeci de ambale de la pufuleti, biscuiti si tot ce se mai mananca pe plaja.
Daca stai la plaja langa muritorii de rand, adica pe clasicul cearceaf intins direct pe nisip si nu pe sezlong, vei stii cel mai bine cat te deprima prezenta gunoiului lasat de neglijenti pe nisip, in locul in care gasesti liber sa poti intinde si tu cearceaful.
Cateodata, la marginea plajei vad cosuri menajere varfuite de gunoaie amestecate si aici exita o observatie buna si una rea.
1. Oamenii isi duc gunoaiele la cos si nu le lasa pe nisip la voia intamplarii.
2. Cel care a inchiriat plaja nu este suficient de atent la nevoile turistilor si nu investeste in aspectul plajei. In cazul in care ar fi mai atent, ar comanda cosuri colectare selectiva, iar mizeria ar disparea si s-ar mentine si nisipul curat.
Trebuie sa va spun ca o data nu am gasit alt loc, decat foarte aproape de cosurile de gunoi urate si am incercat sa ma asez acolo. Din pacate, nu am rezistat mai mult de 5 minute, fiindca venea un miros oribil din cosurile vechi, ruginite, care nu aveau capac.
Administratorul plajei ar trebui sa tina cont de toate acestea. Punand la dispozitia oamenilor cosuri de lux, prevazute cu capac elegant, rezistente si incapatoare, situatia s-ar schimba radical.
O alta recomandare se refera la sporirea numarului acestora.
Facandu-si datoria in acest mod, administratorul plajei ar putea sa puna camere de luat vederi si sa ii amendeze pe cei care isi uita deseurile pe plaja.
Nu este permis sa murdaresti un bun folosit la comun, din comoditate! De regula, cei care lasa mizerii pretutindeni sunt oameni in putere, tineri. Intotdeauna s-a costatat ca pensionarii sunt mult mai constiinciosi, cu toate ca le vine greu sa ajunga la cosul de gunoi.
Cosurile de gunoi pentru colectarea selectiva au rol hotarator in protectia mediului si in economia nationala. Plasticul, hartia, cartonul si metalul pot fi reciclate, facandu-se in acest fel economie de materii prime si de energia necesara fabricarii acestor ambalaje.
In plus, ele arata foarte bine si nu fac nota discordanta cu albastrul marii si cu nisipul de aur.
Toate aceste produse se comanda foarte usor:
-telefonic
-punand cumparaturile in cos
-prin e-mail
-prin formularul de comanda.
La prima sesiune de cumparaturi, fiecare client primeste o reducere de 5%.
Plata produselor se poate face numerar, la livrarea comenzii, prin virament bancar sau plata online cu cardul, operatiune ce este securizata 100 %.
Pe site-ul magazinului se gaseste o gama variata de produse, potrivite parcurilor, gradinilor, dar si cladirilor.
Plaja curata se intretine cu cosuri gunoi pentru colectarea selectiva de dimensiuni mari, care au stabilitate si care sunt suficient de dese sa nu se mai umple in 2-3 ore.


 796,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu