AnaVasilescu.ro - Variety

Cum sa proiectezi bucataria perfecta

20190417 bucatarii de lux

Bucataria nu mai reprezinta o simpla incapere in care ne pregatim mancarea, ci este un loc in care sa petreci timp de calitate cu familia si prietenii. De aceea, a alege bucatarii de lux si de calitate reprezinta solutia ideala pentru a transforma aceasta camera in locul perfect. Ai nevoie de o bucatarie eleganta, pe care o poti gasi la KuechenTreff.ro si pe care sa o proiectezi in functie de anumite criterii precise de design, cu detalii si cu un nivel de functionalitate crescut.

O bucatarie de lux nu este un moft, este o necesitate primara pentru cei mai multi dintre noi. Asadar, poti face bucatarii pe comanda cu ajutorul kuechentreff.ro,  care se se plieze perfect pe dorintele tale. Iti poti alege o gama variata de stiluri cum ar fi:

  1. Bucataria clasica. De obicei, bucatariile din acest stil sunt compacte cu, linii traditionale. Sunt perfecte pentru spatii chiar si de dimensiuni mai mici, sunt confortabile si perfect functionale. Iti poti alege, cu ajutorul unui configurator mobila de bucatarie, numarul de rafturi sau dulapuri pe care sa le integrezi in spatiul tau. De obicei, aceste bucatarii clasice sunt din materiale in culorile naturale ale lemnului, cu finisaje rotunjite. Designul este adesea spectaculos, indiferent de dimensiunea sau numarul corpurilor de mobilier necesare.
  1. Bucataria in stil urban. O astfel de bucatarie se preteaza spatiilor ample, insa poate fi personalizata de catre kuechentreff.ro si pentru incaperi mai limitate ca dimensiune. De obicei, bucataria de tip urban are o insula functionala si moderna. Aceasta poate fi folosita ca loc pentru gatit sau pentru a servi masa. Bucatariile in stil urban au accente futuriste, eclectice si, uneori extravagante. Finisajele au o profunditate aparte si o distribuire a spatiului inedita. Va crea un ambient modern si liniar functional in spatii.

Bucataria este incaperea care necesita o mare atentie in proiectare. Spatiul trebuie studiat cu precizie pentru a se plia pe necesitatile tale. Este necesara inclusiv proiectarea spatiilor interioare ale mobilierului. Daca nu te pricepi, echipa kuechentreff.ro te poate consilia in legatura cu stilul, dimensiunile si finisajele bucatariei  tale. Rezultatul va fi peste asteptarile tale pentru ca aceasta firma este cu adevarat profesionista. Se porneste de la o simpla cerere, se elaboreaza un proiect pe baza cerintelor tale, se realizeaza mobilierul si se aduce direct la tine acasa. Asa vei avea bucataria perfecta!


 854,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu