AnaVasilescu.ro - Variety

Pizza pentru orice ocazie

20190424 pizza

Cine a zis ca nu exista mancarea perfecta, cu siguranta nu a incercat pizza de la Presto Pizza din Bucuresti.

Cea mai buna pizza Bucuresti o gasim la acest restaurant care livreaza si la domiciliu, indiferent de ce ora vorbim.

Pizza este un aliment care isi are originile in Italia. In urma cu mult timp, o calugarita pe nume Margherita a “inventat” un fel de mancare care sa le ajunga copiilor din orfelinat. Original, pizza era o foccacia mare cu pasta de rosii si busuoic care se cocea la o temperatura ridicata pentru a obine un exterior crocant si delicios.

Pizza de atunci a evoluat foarte mult si si-a facut cale si in Romania unde a devenit  un aliment foarte indragit mai ales de catre cei tineri. Fie ca organizezi o zi de nastere sau sarbatoresti aniversarea cu iubita, apelezi la livrari pizza si iti primesti preparatul acasa.

Avantajul de a apela la un serviciu de pizza non stop este ca poti primi, la orice ora, o pizza calda preparata cu atentie, folosind cele mai bune ingrediente.

Presto pizza este o pizzerie foarte indragita de catre toata lumea din Bucuresti, deoarece clientii au parte de cele mai bune oferte pentru pizza party in fiecare luni. Adica au sansa de a primi doua inghetate pentru fiecare pizza party comandata. De asemenea, la fiecare trei pizza comandate clientul primeste una gratis, iar asta numai luni.

Presto Pizza ofera un meniu foarte diversificat, astfel incat sa satisfaca poftele oricarui client. Aceasta pizzerie ofera si un meniu de paste diversificat, salate, preparate la gratar, garnituri, Strips&ribs, burger, meniu de post, sosuri si bauturi racoritoare.

Este locul ideal de unde sa comanzi mancare buna, de fiecare data la preturi avantajoase. Presto Pizza este locul preferat de mine si prietenii mei atunci cand vrem sa mancam bine, insa nu avem chef sa gatim.


 847,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu