AnaVasilescu.ro - Variety

Faina Baneasa - secretul perparatelor de Paste

20190425 faina baneasa

Atunci cand vrei sa faci cei mai buni cozonaci, cumperi faina Baneasa pentru a fi sigura ca vei obtine cele mai bune rezultate. De fiecare data cand vreau sa fac cozonacii si prajiturile pentru masa de Paste, cumpar doar faina de la producatorul Baneasa, deoarece cozonacii cresc mai bine si prajiturile sunt mai pufoase.

Pentru a face cozonaci, paine si gogosi delicioase Paste Baneasa ofera mai multe tipuri de faina pentru panificatie.

Fiecare tip este destinat unei categorii de preparate, insa acest lucru este foarte usor de identificat, mai ales daca stii ce rezultat vrei sa obtii.

Brand-ul Baneasa faina este unul deosebit, care se remarca nu doar prin calitatatea fainii, ci si prin faptul ca este un brand romanesc cu traditie.

Baneasa ofera mai multe tipuri de faina precum:

- Faina de grau alba superioara 0000 are o textura fina si culoare deschisa, fiind potrivita pentru pentru obtinerea produselor de patiserie, a prajiturilor si foietajelor. Aceasta ajuta aluaturile sa nu se lipeasca, sa aiba consitenta perfecta si sa fie usoare.

- Faina de grau alba superioara 0000 pentru cozonac care are un continut mare de gluten, ce ajuta la obtinerea unui aluat fin foarte elastic, care nu se lipeste si care inglobeaza foarte mult aer, astfel ca rezulta un cozonac foarte pufos.

- Faina de grau alba 650 este ideala pentru are o culoare mai inchisa si este recomandata pentru produsele de brutarie sau pentru pizza.

Alegand faina Baneasa nu ai cum sa dai gres in a realiza preparate traditionale, dar si retete noi de prajituri si paine.

Baneasa este un brand cu traditie, ce ofera o gama vasta de produse care variaza de la faina la paste fainoase, pesmet, gris sau malai. Niciunul dintre aceste ingrediente nu trebuie sa lipseasca din bucataria unei gospodine. Pofta buna cu Baneasa!


 920,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu