AnaVasilescu.ro - Variety

Cadou personalizat, cadou cu dragoste

20190522 cadouri personalizate

Ca sa iti promovezi afacerea ai nevoie de mediul online, dar si de cel offline. Retelele de socializare ne ajuta mult pentru promovare pentru ca toata lumea are cel putin un cont de Facebook sau Instagram. Acolo iti poti promova linistit afacerea mai ales daca ai anumite calitati si stii sa interactionezi cu oamenii. Dar mediul online nu este totul pentru ca poti face promovare si in mediul offline, prin banere, tricouri personalizate, cani cu mesaj haios, creioane, pixuri, agende, toate astea reprezinta obiecte personalizate care te pota ajuta la promovare.

Sa zicem ca ai un prieten bun si ii faci cadou o cana cu un anumit mesaj si in acolo apare si numele afcaerii tale. Omul isi ia cana la birou ca sa bea cafea si imbina placutul cu utilul. Poti sa faci promovare incrucisata, asa cum a facut Halep de curand cu Hagi. Halep se incalzea pentru turneul de la Roland Garros pe zgura cu un tricou pe care scria mare Hagi si numarul 10 pe spate. Iar Hagi face reclama aproape la fiecare conferinta de presa celui mai bun sportiv roman la ora actuala si anume Halep: zice ca trebuie sa fim ca Halep si sa megem pana la capat pana obtinem victoria finala. Iar sportiva noastra care este supranumita "Regina Zgurii" chiar asta a facut si a castigat Roland Garros, un titlu de Mare Slem care lipsea Romaniei. Asa poti sa faci si tu, ii oferi o cana cu numele afacerii tale prietenului tau, iar el iti da un tricou de calitate cu numar si numele afacerii lui pe care il poti imbraca la fotbal.
Lumea este satula de banerele mari, dar o cana sau un pix personalizat poate atrage atentia intr-o sedinta unde mai multi colegi sunt cu ochii pe tine cand tii un discurs sau vii cu niste idei inovatoare.
Pungile promotionale de hartie reprezinta alternative inteligente care pot fi folosite ca materiale promotionale la evenimente speciale sau in magazine de vanzare cu amanuntul. O alegere excelenta pentru nevoile de ambalare a oricarei companii. Daca doriti sa le utilizati pe tot parcursul anului, pentru vacante sau pentru produse promotionale aceste pungi sunt calea de urmat. Toata lumea este familiarizata cu acest tip de punga. Mai mult, acestea sunt: reutilizabile, ecologice si ieftine. Pungile promotionale asigura expunerea repetata pentru compania dvs. Ele sunt destul de rezistente datorita laturilor solide si fundului plat. Pungile de hartie sunt ecologice si fabricate din hartie reciclata 100%. Unul dintre cele mai versatile elemente care pot fi personalizate. Hartia alba este un fundal curat pentru orice logo sau mesaj de culoare. Dar daca doriti ceva care sa completeze brandingul dvs. alegeti pungile de hartie colorate. Este ideal ca sigla companiei sa se potriveasca cu nuanta aleasa.
Reclama este sufletul comertului si daca stii sa folosesti obiecte personalizate pentru a face cunoscut un brand, atunci esti pe drumul cel bun. Orice afacere are nevoie de reclama, iar tu trebuie sa iti faci cunoscuta afacerea prin toate mijloacele posibile, iar obiectele personalizate reprezinta cheia spre succes.


 767,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu