AnaVasilescu.ro - Variety

Protejeaza-ti telefonul cu Folie My-Screen

20190702 Folie My Screen

Prietenii sunt acele persoane pe care le-ai in suflet indiferent cati ani trec. In urma cu 12 ani faceam primii pasi la locul de munca si toata lumea se eschiva sa imi arate ce anume am facut. Nu pot nega ca nu au fost momente cand imi aratau, dar mintea mea avea nevoie de repetitie si doar o colega s-a dovedit rabdatoare cu mine. Sefa ajunsese sa ne spuna: acolo unde e iapa e si manzul, lucru pe care pe mine ca bucura. Vestea ca o sa plece din Romania, pot spune ca m-a intristat si chiar am plans. Indiferent de ora si de zi puteam sa o sun si chiar am simtit caldura ei pe care o impartea persoanelor din jurul ei.

Mi-au trebuit luni bune sa ma acomodez cu ideea ca ea nu mai e colega mea, dar in schimb a ramas un suflet drag care mi-a oferit rabdare si intelegere. Efectiv am uitat cati ani au trecut de cand a plecat, dar zilele trecute ne-a facut o surpriza si ne-a vizitat. Pentru un moment am simtit ca timpul petrecut departe de ea s-a evaporat. Privind-o, uneori pe ascuns in timp ce vorbea cu o alta colega, imi cream o imagine in minte cat de frumos ar fi sa stiu ca de maine vine iar la munca. Revenind la realitate, indiferent cati ani vor trece, ea va ramane acel om care niciodata nu mi-a spus ca nu are timp sa imi arate, ca nu are timp pentru o vorba buna.

Din instinct am cautat cu privirea telefonul ei pentru ca prin intermediul lui am reusit sa rup clipe de care imi era dor. Mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca telefonul ei nu are folie cu proprietati antibacteriene, antireflexie si antiamprente. Aceste folii ecran My Screen sunt  deosebit de rezistente la zgarieturi. La achizitionarea acestui produs in pachet este si o mica laveta pentru curatarea ecranului si o racleta pentru aplicarea foliei. Partea buna a acestui produs este aceea ca nu ai nevoie de ceva special pentru a o aplica, fiind necesar doar sa urmezi urmatoarele instructiuni: pentru aplicarea acestei folii, se va curata intai foarte bine ecranul de impuritati, mai apoi urmand sa dezlipiti folia protectoare de pe folia MyScreen si sa aplicati folia pe ecran cu grija, urmand ca, folosind racleta sa presati folia pe ecran radial pornind dinspre centru spre margini. Daca apar bule de aer, acestea se vor impinge spre cea mai apropiata margine cu ajutorul racletei.

Acest produs mi s-a parut cadoul – simbolic ideal pentru prietena mea, pentru ca telefonul a ajuns sa ne fie indispensabil si ori de cate ori va vorbi la telefon stiu ca se va gandi la mine si macar la unul din momente petrecute impreuna. Ca un gest sa fie memorabil nu trebuie sa fie extrem de scump, aceasta folie costa intre 20 si 40 lei in functie de modelul telefonului pe care il aveti. Magazinul online GSM STORE ofera in acest moment reducere de 10%  la aceste produse. Orice reducere stiu ca aduce bucurie in sufletul cumparatorului, astfel cum am explica faptul ca ne bucuram cand gasim un ban pe strada sau intr-un buzunar uitat de timp?

Protejeaza-ti telefonul cu Folie My-Screen si vei avea de mai multe momente placute alaturi de telefonul tau.

 


 665,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu