AnaVasilescu.ro - Variety

Viața ar fi perfectă dacă aș trăi în acea casă

20190809 ferestre VELUX

Achiziționarea casei mult dorita este una dintre acele realizări ale vieții care se află în fruntea listei. Indiferent dacă preferați un apartament modernizat sau o casă suburbană cu o gard alb, majoritatea dintre noi speră să găsim o casă care să se simtă ca și cum ar fi făcut special pentru familia noastră. Cu toate acestea, căutarea pentru casa ta de vis vine cu considerente diferite decât orice altă achiziție. Deoarece veți avea intenția de a rămâne în proprietate în viitorul apropiat, veți dori să căutați o proprietate care vă va ține pe dumneavoastră și pe familia dvs. fericită pe termen lung.

Foarte mulți oameni se întreabă cum vor știi că au găsit casa care li se potrivește cel mai bine? Majoritatea oamenilor spun că o să știți pur și simplu.

Fiecare din noi avem anumite lucuri pe care ni le dorim să le avem, toate din diferite motive. Filmele și desenele din copilărie unde erau ferestre de mansardă, mă încântau atât de mult încât mi-a rămas profund întipărit în minte acest lucru și a trezit în mine dorința de a avea așa ceva într-o bună zi.

Credeți că ferestrele mansardelor sunt numai din lemn?

Ei bine, puteți găsi și PVC! Ce alegi? Lemn sau PVC?

La ferestrele din lemn, cadrul fără noduri și canatul din lemn fără noduri și stratul de lac incolor dezvăluie frumusețea naturală a lemnului. Profilele din lemn stratificat sunt lipite împreună, ceea ce are ca rezultat un grad ridicat de rezistență și o formă permanentă.

Fereastra din PVC alb este plăcută din punct de vedere estetic și se potrivește perfect cu orice decor. Rezistent la apa condensată cauzată de umiditatea ridicată. Nu necesită întreținere, este ușor de curățat. Este fereastra ideală pentru băi și bucătării.

Cum alegi mărimea potrivită?

Recomandăm ca, pentru a asigura o cantitate adecvată de lumină naturală, suprafața de iluminare a ferestrei trebuie să fie de cel puțin 10% din suprafața utilă a încăperii.

Pentru un acoperiș cu un înalt grad de înclinare, este necesară o fereastră mai scurtă, iar la o înclinație mică o fereastră mai lungă. Astfel, se poate asigura că partea inferioară a ferestrei este la 90-110 cm de podea, iar mânerul de pe partea superioară la o înălțime ușor accesibilă. Lățimea ferestrei este în general determinată de distanța dintre grinzi. Această distanță optimă este obținută prin adăugarea a 2-3 cm la lățimea ferestrei pe ambele părți.

Visurile trebuiesc urmate întocmai pentru ca sufletul să fie în deplină pace și tocmai de aceea pentru persoanele carora le-am trezit curiozitatea vă urez să achiziționați numai ferestre VELUX de calitate superioară 3 foi de sticlă.


 768,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu