Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Variety

Urmareste canalul de YouTube pentru a fi informat

20190710 blogatu

Blogging-ul poate fi incredibil de valoros pentru o varietate de oameni și pentru o varietate de motive. Blogging-ul nu este doar pentru companii! Beneficiez personal și financiar din blogging. Scrierea a devenit de fapt una dintre hobby-urile mele preferate. Trebuie să recunosc că început acestei pasiune a pornit din facultate unde învățam tehnicile jurnalismului.

 De atunci și până azi au trecut mult timp, dar pasiunea pentru scris persistă. În acești ani l-am cunoscut pe Blogatu, un om care a creat o comunitate, a creat o echipă de bloggeri în jurul lui. 

Cunoscându-l de atâția ani este imposibil să nu remarci puterea lui de a merge pe acest drum, mai ales știind că în pregătirea lui sunt 6 ani petrecuți la facultatea de ... medicină. Acest lucru nu face decât să sublinieze și mai mult că determinarea lui de a continua pe drumul pe care l-a ales. 

 Atunci când ești blogger descoperi o lume, descoperi cât și ce poți să creezi, dar perseverând poți ajunge un  influencer blogger. În această postură, universul online ia amploare și tu începi să explorezi și zonă YouTube pentru a avea un impact mai mare. Acolo Marius Calugaru, alias Blogatu, are un canal de unde poți afla noutăți referitor la review-uri despre diverse lucruri noi și utile. Canalul de YouTube Blogatu.ro a depășit 10k și pentru mine acest lucru spune multe despre seriozitatea de care dă dovadă. 

Calitatea review-urilor sale este net superioară și ceea ce îmi place mie (motivul pentru care recomand acest canal) este implicarea lui în a prezenta calitățile produsului, dar și dorința lui de a prezenta și părțile slabe. Nimănui nu îi place să ia leapșă atunci când își achiziționează un produs, ca apoi să descopere că realitatea este departe de ceea ce își închipuise.

Consider că experiență își spune cuvântul și acest lucru nu poate fi disimulat oricât de mult am încerca și o părere nouă este bine venită oricând. 


 864,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."