AnaVasilescu.ro - Variety

Hartia de care nu te poti lipsi

20191015 prosoape hartie

Hartia este un bun consumabil indispensabil in toate casele, restaurantele, institutiile publice,saloanele de infrumusetare, spitale si lista poate sa continue. Hartia este mult mai valoroasa decat ne imaginam, deoarece poate fi reutilizata odata ce este reciclata. Cu totii avem nevoie de produse hartie in fiecare zi. Fie ca folosim servetele de unica folosinta pentru a ne sterge nasul, sau role de hartie pentru bucatarie. Exista un magazin de incredere de la care clientii pot achizitiona produse de cea mai buna calitate.

Magazinul Sanito.ro are o experienta de peste 13 ani, in comercializarea produselor de curatenie si a consumabilelor pentru casa. Acest magazin ofera o gama vasta de consumabile hartie, dedicate atat pentru mediul profesional precum cabinete medicale, saloane de frumusete, cat si case rezidentiale.

In toate saloanele de frumusete in care am fost pana acum, am observat ca peste tot se foloseste rola de hartie de unica folosinta. De asemenea, nu duc lipsa nici de prosoape coafor, o alternativa mult mai igienica de a usca parul clientilor.

Avantajele prosopului de hartie sunt: 

Usor de utilizat. Chiar daca initial se foloseau doar in bucatarie, nu a fost nevoie de prea multa filosofie pentru ca oamenii sa priceapa ca ele pot fi folosite foarte usor si in alte scopuri. Cati dintre noi nu au rontait niste snacks-uri la filmul de duminica seara si apoi au folosit prosopul de hartie pentru a se sterge pe maini? Sau cand, din neatentie, am scapat unele lichide pe masa, salvarea nu a venit tot din partea lor? Ba, mai mult, sunt folosite cu succes pentru a sterge praful sau a spala geamurile. 

Varietate larga de modele. Cum producatorii au realizat imediat ca oamenii le folosesc nu numai la bucatarie, s-au adaptat imediat si pe piata au aparut in diferite forme si dimensiuni. De fapt, aproape ca nu exista loc in care sa nu se utilizeze cel putin o rola de prosoape de hartie, si care va fi folosita cu siguranta. In afara de acestea, exista si unele variante cu modele colorate, sau chiar parfumate. 

Economice. Pe piata exista si role de dimensiuni impresionante, care ne pot asigura necesarul de prosoape de hartie chiar si pentru 3 luni. Dar cu toate acestea, nici pretul pentru doua role, de exemplu, nu este unul exagerat. Evident ca in cazul unui produs de o calitate superioara pretul va fi ceva mai ridicat, dar acest neajuns va fi compensat din plin de avantajele produsului. In plus, operatiunile mici de curatenie se fac mult mai usor cu ajutorul lor. Nu va mai fi nevoie de apa si detergent. Doar folosim prosoapele de hartie si murdaria superficiala a fost indepartata.

Practice si igienice. Imediat dupa ce le folosim, le aruncam. Acest lucru le face mult mai practice si igienice fata de servetele din material textile pe care le foloseam pana acum. Acestea erau folosite macar de doua-trei ori inainte de a fi spalate, asa ca printre urmele de murdarie de pe ele se gaseau si ceva bacterii.

Sanito.ro ofera o gama vasta de produse, la preturi fara concurenta!


 853,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu