AnaVasilescu.ro - Variety

Planurile tale au prioritate!

20200307 credit bancar

Sunt momente cand vrei sa faci mai multe decat iti permite salariul si atunci nu ai decat sa te imprumuti. Sfatul specialistilor economici este ca orice imprumut financiar trebuie sa fie de natura bancara, deoarece este cea mai buna asigurare pentru cel care cere creditul. Platforma Vreaucredit.ro este specializata in alocarea de credite nevoi personale si nu numai. 

 • Paltfroma Vraucredit.ro ofera sansa clientilor sa simuleze suma necesara de bani, durata, conditiile de returnare si multe alte lucruri utile. De asemenea, platforma va afisa toate bancile care ofera, mai mult sau mai putin, rezultate favorabile datelor impuse de catre client. Este o facilitate foarte buna, mai ales pentru cei care nu detin timpul necesar pentru a consulta personal sediul fiecarei banci.

  Desi acest tip de credit poate fi luat destul de usor, trebuie precizat de la inceput ca pe langa documentele necesare, nivelul de eligibilitate al solicitantului este legat de varsta, cetatenie si alte criterii, precum numarul de membri ai familiei, daca solicitantul nu este inregistrat la Biroul de Credite, etc. Desigur, principalul element de diferentiere pentru un astfel de imprumut il reprezinta documentele de venituri. Iata care sunt acestea in cazul unui credit de nevoi personale: 

  Adeverinta de salariu – se poate solicita numai celor care sunt salariati in structurile speciale de stat, care au incheiate contracte de munca pe o perioada determinata sau care nu indeplinesc conditiile legate de vechimea la locul de munca actual (mai putin de 12 luni); 

  Acord de interogare ANAF – este un formular prin care solicitantul isi exprima acordul ca veniturile inregistrate de catre acesta sa fie verificate in baza de date ANAF. Se solicita in cazul celor care nu prezinta documente de venit;

  Decizie de pensionare definitiva – o copie de pe acest document este necesara pentru accesarea de credite bancare de catre persoanele pensionate, a caror pensie este raportata la ANAF;

  Copie talon de pensie/extras de cont bancar nu mai vechi de 3 luni – pentru pensionarii care inregistreaza venituri din pensie, dar care nu sunt raportate la ANAF.

  Alte acte necesare pentru obtinerea unui credit de nevoi personale pot fi  copii de pe actul de identitate, o factura de la utilitati, acord CRC, consimtamant ANAF etc. 

  Creditul de nevoie personale a devenit o solutie foarte buna nu numai pentru studenti, ci si pentru adultii care vor sa petreaca sarbatorile intr-o statiune sau vacantele in afara tarii. Un astfel de credit de nevoi personale iti ofera facilitati rapide de a intra in posesia banilor. Rata este fixa la acest tip de credit, iar clientii pot returna suma chiar mai repede decat este stabilit pe contract. In mod normal se varsa rata bancara fixa stabilita in contract, insa daca clientul dispune de mai mult, poate aduga la rata pe card atat cat doreste pentru a termina creditul inainte de termen. 

  Platforma vreaucredit.ro este cu adevarat utila, mai ales in ziua de astazi, cand suntem din ce in ce mai dispusi sa investim in proiecte personale, vestimentatie sau vacante inedite alaturi de prieteni! Vreaucredit.ro este raspunsul nevoilor tale!


 620,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu