AnaVasilescu.ro - Variety

Accesul la consultanta-CEDO.ro este mult simplificat

20200131 cedo

Un proces care a durat mult in tara, i-a secatuit de resurse pe protagonisti. Nu exista caz pe rol, care sa nu coste: este nevoie de legalizari de acte prin notariat, martorii trebuie platiti si ei, fiindca pierd ziua de munca sa ajute, deplasarile in fata instantei costa, iar onorariul avocatului este si el consistent.

 • Un proces pierdut inseamna o pierdere importanta de bani si sentimentul nedreptatii. Multi romani stiu ca exista posibilitatea rejudecarii la CEDO, dar considera ca nu au acces la consultanta-cedo.ro usor si rapid.

  In realitate oricine poate solicita consultanta de la domiciliu sau, obtinand-o pe loc. Sotii Grigoriu fac acest lucru pentru romani de multi ani si au in palmaresc 700 de romani despagubiti de statul roman.

  Tot ei sunt cei care va ofera consultanta, fara sa va deplasati de la domiciliu de prima data, fiindca stiu ce mult costa un proces.

  Iata etapele simple ce vor fi parcurse ca sa obtineti rejudecarea cazului la Cedo:

  1. Vizitati site-ul firmei Consultanta-cedo.ro si cititi cu atentie informatiile! Aveti suficient timp sa stati ore intregi, sa va documentati despre procedura si despre activitatea echipei care va poate reprezenta in fata instantei europene. Cred ca ati inteles ca nu sunteti obligati sa ii angajati pe amandoi sotii, dar ei se ajuta reciproc ca lucrurile sa mearga perfect.

  In afara celor 700 de despagubiti de statul roman, ei au obtinut rejudecarea la Cedo pentru mii de romani.

  1. Completati formularul online pus la dispozitie, scrieti-le un e-mail sau dati-le un telefon!

  Oricine poate face aceste lucruri si nu sunt deloc costisitoare, fiindca abonamentul la telefon tot este achitat lunar, iar conexiune la internet are aproape orice roman.

  1. Pregatiti-va de marea confruntare, avand alaturi specialisti de nota 10!

  Este necesar sa va intalniti si sa stiti exact de ce acte aveti nevoie pentru a obtine admiterea dosarului la Cedo.

  Trebuie sa stiti ca niciunul dintre dosarele pregatite de unul dintre sotii Grigoriu nu a fost respins pana acum, fiindca au experienta si sunt meticulosi in intocmirea dosarului.

  Investitia in rejudecare merita daca este vorba de obtinerea unui teren care v-a fost luat abuziv, de obtinerea libertatii si de reabilitare sociala, dar si de plata unei amenzi uriase nejustificate.

  Din pacate, in ultima perioada, oamenii au parte de multe nedreptati. Ce simte un angajat care este concediat de patron, in timp ce se afla internat in spital, cand instantele din tara nu ii apara drepturile?

  Consider ca in acest caz trebuie sa se imprunute sa obtina despagubiri si in acest mod sa apere societatea de o asemenea practica imorala.

  Avocatii prezentati mai sus au experienta vasta, concretizata in procese civile, penale, de natura economica, dar si in recuperarea de creante.

  Pe site-ul lor se pot citi detalii privind castigarea unor cazuri grele ca oamenii aflati in situatii similare sa indrazneasca sa isi caute dreptatea la Cedo. Sotii Grigoriu au un parcurs fara greseala in fata instantei europene si in fata clientilor lor. Oamenii au apreciat:

  -onestitatea acestor avocati. Putini avocati comunica atat de transparent sansele unui process si apreciaza costurile unui proces ca ei. Oamenii au nevoie sa stie daca vor castiga sau nu si la ce costuri se ridica rejudecarea procesului lor la Cedo.

  -comunicarea excelenta cu oameni din diferite categorii sociale.

  In fata celor care ii angajeaza plini de speranta, acesti avocati renumiti prin succesele profesionale, vorbesc clar si pe inteles, fara sa foloseasca limbajul de specialitate. De asemenea, manifesta o rabdare iesita din comun si raspund la toate intrebarile clientilor.

  -calitatea premium a serviciilor oferite, incepand cu consultanta, si pana la pregatirea dosarului, pledoaria in engleza in fata instantei si asistenta la recuperarea despagubirilor.

  -preturile relativ mici raportate la aceasta munca uriasa de documentare, de studiu si de pregatire pentru confruntarea din instanta.

  Acestea si faptul ca accesul la consultanta este facil si rapid sunt aspecte care sa va determine sa nu renuntati la dreptul voastre de a merge mai departe cu un proces, daca nu va convine solutia oferita de instantele din tara.

  La Cedo, impartialitatea este garantata prin prezenta judecatorilor din toate tarile europene si de aplicarea corecta a legislatiei, obiectivul suprem al activitatii acestei institutii fiind apararea drepturilor omului.

  Datele de contact ale acestor avocati bine cunoscuti la Cedo sunt urmatoarele: Avocat Andrei Grigoriu:

  Tel. 0766.758.497,

  E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Avocat Alina Grigoriu:

  Tel: 0766.758.496,

  E-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

  Fax : 0372.871.990.

  In afara lor, exista si un formular online pus la dispozitia oricui doreste sa il foloseasca.

  In cazul in care nu doresti decat o discutie fata-n fata cu avocatul care sa te reprezinte la Cedo, roaga-i la telefon sa te programeze pentru o vizita la sediul firmei.

  Procedeaza cum consideri ca este mai bine, fiindca ei ti-au dat aceasta posibilitate, dar nu renunta la drepturile tale!

  Uneori dreptatea este scumpa la propriu si la figurat, dar costa mai mult sa renunti la ea de bunavoie.

 

 570,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu