AnaVasilescu.ro - Variety

Colectare cartuse inseamna apa potabila, pamant roditor si aer curat

20200301 Recycle Toner Help Environment

Ma deprima, cand vad fotografii facute pe malul apelor sau la gropile de gunoi. Zilele trecute am vazut cum intr-o localitate deseurile erau impinse in apa pentru a face loc sa se puna altele pe mal.

O parte din aceste gunoaie vor putrezi si vor ingrasa pamantul. Asa sunt resturile menajere, dar sunt multe pe care le vom gasi la fel si peste 10 sau 20 de ani, fiindca nu se descompun. Exista si gunoaie care otravesc apele, solul si subsolul.

Ce gunoaie ma nelinistesc, cand le zaresc aruncate peste tot?

-Electronicele si electrocasnicele vechi. Toate au in componenta table care pot rani grav, piese din plastic care nu putrezesc si subtante chimice daunatoare care afecteaza solul, subsolul si apa.

Este trist ca acestea nu ajung in punctele special amenajate de colectare sau nu se duc la schimb in magazinele de unde se cumpra altele noi pentru a se obtine o reducere.

-Cutiile de vopsea si cartusele folosite. Toate au urme de cerneala tipografica, de metale daunatoare, de lacuri si solventi. Lumea le arunca unde ii vine la indemana, fiindca lipseste constiinta ecologica.

 Parafrazand memorabilul monolog al lui Stefan cel Mare putem spune ca: “Mediul nu este al nostru, ci al urmasilor urmasilor nostri acum si-n veacul vecilor.”

In prezent, firmele, companiile, institutiile si particularii nu au nicio scuza sa arunce cartusele peste tot, din moment ce exista o firma serioasa care se ocupa de https://www.cartushop.ro/colectare-cartuse cand face aprovizionarea cu produsele comandate din magazin.

Cartushop.ro ne ofera suficiente garantii sa ne aprovizionam cu produse necesare imprimantei si copiatorelor numai din acest magazin. Iata care sunt acestea:

-produse originale. Nimic nu este contrafacut, de aceea echipamentele de printare sau de copiere nu se deterioreaza. Orice cumparator trebuie sa stie ca hartia si cartusele dubios de ieftine pot fi contrafacute si produc pagube mult mai mari.

-produse diverse. De la copiatoare originale laser, la copiatoare originale cerneala, produse de birotica si accesorii, dar si periferice si accesorii IT. Agendele din acest magazin sunt si ieftine si utile si foarte elegante. Hartia acestora este de calitate premium, iar scrisul nu se imprima si pe partea cealalta.

-cele mai mici preturi de pe piata. Acest magazin conduce in topul vanzarilor fiindca are in stoc cele mai bune si variate produse, la cele mai avantajoase preturi.

-cumparaturile se livreaza la adresa indicata prompt. Se poate face un contract prin care se asigura aprovizionarea cu produsele necesare, in cantitatile dorite.

-colectarea cartuselor vechi de la adresa la care livreaza produsele noi.

Scepticii vor gandi ca nu este de niciun folos colectarea, din moment ce distrugerea acestora se face tot in natura si poluarea nu este evitata, dar nu este deloc adevarat. Distrugerea cartuselor vechi se face la loc sigur si controlat, astfel ca poluarea este complet anulata.

Cumparatorul nu mai are nicio grija dupa semnarea contractului cu Cartushop.ro, fiindca totul se desfasoara elegant, cu economie maxima de timp si de bani.

Cartusele originale cerneala sau laser asigura imprimarea perfecta a documentelor si aspectul impecabil al acestora. Tipariturile sau copiile seamana cu fotografiile de pe documente si pot fi citite usor. Chiar si cea mai exigenta persoana care le analizeaza sau citeste nu gaseste un punct negru sau o umbra pe text.

Multe dintre firmele mari romanesti au contract cu Cartushop.ro si datoreaza succesul acestui furnizor de produse si de servicii.

Cei care nu sunt multumiti sau gasesc un furnizor mai bun (cu toate ca este practic imposibil acest lucru) pot oricand sa rezilieze contractul, dupa cum nemultumiti au dreptul la retur.

Referitor la colectarea cartuselor folosite este bine de stiut ca operatiunea este gratuita la cel putin 10 kilograme de deseuri, in timp ca la o cantitate mai mica se plateste o taxa de catre client.

Stiindu-se acest amanunt, clientul poate sa stranga mai multe cartuse vechi, care sa cantareasca impreuna cel putin 10 kilograme.

Firmele colaboreaza cu acest magazin, fiindca acesta ii pune la dispozitie facturi si chitante pentru cumparaturile facute.

Totul este legal 100% si toata lumea este multumita. Firma prezentata mai sus elibereaza documente care certifica eliminarea ecologica a cartuselor folosite.

Aceste detalii ar trebui sa ne intereseze pe toti, fiindca un mediu sanatos inseamna viata lunga si sanatate.

Magazinele de cartuse si produse de birotica din oras nu sunt interesate de aprovizionarea la adresa indicata si de distrugerea cartuselor vechi, dar Cartushop se pozitioneaza alaturi de cumparatorii sai, ajutandu-i si dupa ce cumparaturile au fost facute.

Sper ca v-am oferit nenumarate motive sa nu alegeti alt furnizor de cartuse in afara de cel prezentat mai sus, mai ales ca nu exista un alt furnizor mai avantajos decat acesta. Trebuie sa avem grija de apa, erul si pamantul nostru si sa nu aruncam deseurile toxice peste tot!

Consider ca ar fi eficient ca toti vanzatorii de cartuse sa le si colecteze de la clientii lor sau sa aiba puncte de depozitare ale  celor folosite, pentru a se evita poluarea.


 564,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu