AnaVasilescu.ro - Variety

Realcont, solutia contabilitatii corecte si ieftine

20200229 realcont audit

Banii asigura buna functionare a unei societati si a economiei. Cand se intarzie plata salariilor sau nu sunt respectate promisiunile de majorare a lor se declanseaza conflictele de munca, se organizeaza grevele si manifestatiile paralizeaza centru orasului.

Banii ne rezerva produsele de care avem nevoie si serviciile fara de care nu am putea trai. Am devenit pretentiosi si ne-ar fi greu fara electricitate, canalizare, apa curenta, internet si televizor. Ne plac casele in care aerul sa fie proaspat si racoritor vara si in care sa fie caldura vara.

Toate acestea costa. Investim in cresterea calitatii vietii si investim in confortul personal si al celor dragi, de aceea contabilitatea corecta de la locul de munca este indispensabila asigurarii unei atmosfere linistite in firma respectiva.

De ce este contabilitatea atat de importanta?

  1. Fiindca tine cu responsabilitate balanta platilor si a cheltuielilor. Orice manager, administrator sau om de afaceri trebuie sa stie exact cati bani are in cont.
  2. Contabilii se ocupa de salarizare si de tiparirea fluturasilor si nu trebuie sa greseasca sub nicio forma. Cine nu s-ar supara sa primeasca mai putin decat suma care i se cuvine pentru munca prestata?

In fiecare gospodarie exista o contabilitate primara ca bugetul sa fie adminstrat intelept si banii sa se ajunga de la un salariu la altul.

Banii sunt judicios distribuiti catre plata facturilor, aprovizionarea cu alimente, imbracaminte si incaltaminte, reparatii si imbunatatiri in casa.

  1. Un contabil vireaza banii atent, acolo unde este nevoie, achita impozitele la timp, face in asa fel incat toata lumea din firma si colaboratorii externi sa fie mutumiti.

Un contabil bun si priceput inlocuieste munca a doi-trei functionari: preia o parte din munca administratorului si pe cea a departamentului de resurse umane, dar el pote fi si un consilier in afaceri si consultant managerial de nota 10.

Dincolo de calcule, contabilul are fler in afaceri si nu da banii pe orice. El stie sa investeasca in asa fel, incat sa obtina maximum, de profit si in cazul in care managerul ii cere parerea, firma are garantat succesul.

  1. Contabilul are atat de multe acte de facut, incat mereu il vezi cu dosarele sub brat. Isi ia de lucru si acasa ca evidentele sa fie gata la timp.

Cand lipseste un profesor intr-o scoala, el poate fi inlocuit de un coleg, de un pensionar care a predat aceeasi materie, dar absenta contabilului si a secretarului se resimte. Se intelege ca un specialist care administreaza cu mana forte banii va avea si el un salariu urias si nu va accepta sa lucreze in orice conditii. In firmele mari, din ce in ce mai mult, salariatii au un birou dotat din punct de vedere al echipamentelor si produselor de birou, cafeaua sau ceaiul bun asigurate, lumina, aer conditionat si caldura, in functie de anotimpuri, birouri stralucitor de curate. Contabilii nu au timp sa dea cu aspiratorul in birou sau sa stearga de praf masa de lucru si sa duca gunoiul la tomberon, de aceea este platita in mod special o persoana care se ocupa de curatenie.

Contabilul nu se va duce in oras sa ia cartus original laser si isi va exprima nemultumirea ca ramane in urma cu documentele, cand consumabilele ii vor lipsi.

Exista insa o solutie care iti asigura evidente contabile online si servicii de salarizare si depunerea de documente la Casa de Sanatate, fara sa te incarci cu un contabil pe statul de plata si cu intretinerea biroului lui!https://www.realcont.roofera servicii de contabilitate de cea mai buna calitate, la cele mai mici preturi. Conceptul de contabilitate online de la distanta care costa cu 50% mai putin decat angajarea unui contabil care are nevoie de un birou a aparut acum 16 ani si s-a perfectionat simultan cu miile de clienti din portofoliul firmei Realcont.ro.

In ce consta modalitatea de lucru:

-clientul se poate deplasa la sediul firmei Realcont.ro pentru discutii fata in fata cu cei mai buni contabili ai momentului. Acolo, poate solicita si consultanta in afaceri sau consultanta mangeriala si se poate pune la punct colaborarea.

-cu cat contractul este pe o perioada mai lunga cu atat este mai avantajos, fiindca la 24 de luni, 3 luni se ofera servicii de contabilitate grtuite, la un contract semnat pe 12 luni, o luna nu se plateste, iar primele 3 luni ale unui contract nou se achita la jumatate.

- documentele lucrate atent sunt trimise clientului la timp sau sunt depuse unde este nevoie. Corespondenta se realizeaza electronic in conditii de maxima securitate, iar comunicarea decurge telefonic, online sau prin formularul pus la dispozitie pe site-ul firmei Realcont.ro.

In cei 16 ani de activitate, firma prezentata mai sus a castigat noi clienti si i-a fidelizat pe cei vechi astfel ca in prezent specialistii acesteia tine evidentele contabile ale celor mai mari firme si companii de succes din tara.

Parcursul specialistilor firmei prezentate mai sus a fost fara greseala in cei 16 ani de activitate, dar in cazul in cre s-ar produce o eroare, firma poseda asigurare profesionala, asa ca veniturile clientului sunt 100% asigurate.


 492,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu