AnaVasilescu.ro - Variety

Usa deschisa pe timp de pandemie

cats

Starea actuala prin care trece Romania este una la care nu m-am gandit niciodata ca ar fi posibila. Cred ca doar niste minti stralucite ( si nu neaparat in sensul bun ) ar fi putut scrie un astfel de scenariu. Sunt constienta ca in viitorul apropiat vom vedea cel putin o ecranizare dupa situatia aceasta.

In aceasta perioada, de cand suntem in pandemie, simt ca nervii mei sunt intinsi peste limita si nici nu mai pot sa fac anumite lucruri mici care imi aduceau linistea, zambetul. Viata mea nu depinde de ele, dar psihicul este grav afectat. Ma simt apatica si refuz sa ies din casa in timpul liber si nu neaparat de frica acestui virus.

Distanta indeparteaza oamenii, dar dorul ii apropie. Cu aceste cuvinte as descrie ceea ce noi traim in aceste zile. Pentru ca avem nevoie de comunicare, ne sunam prietenii, rudele si ne impartasim fricile si temerile cu gandul ca asa ne vom simti mai uniti, uniti prin durere.

Initial cand s-a anuntat ca se vor inchide barurile, cinema-urile si alte astfel de locuri nu am simtit durere, dar cand am vazut ca nu mai pot sa imi reincarc telefonul de la agentia la care mergeam, am realizat cat obisnuiti suntem cu niste lucruri pe care le facem de atata timp, dar fara sa realizam suficient cat de mult conteaza pentru noi.

Necajita fiind de acest fapt si povestind la munca cum am ajuns eu la agentie si ce impact a avut mesajul cu INCHIS asupra mea, am vazut imediat in jurul meu si o fata care imi zambea. Fara sa ma tina prea mult in suspans, mi-a aratat un site care mi-a adus o farama de liniste in viata mea.

Din ziua aceea pot sa afirm ca reincarcare cartela Orange online este o idee excelenta. Sustin aceasta idee cu urmatoarele argumente: este accesibila la orice ora din zi si din noapte, tranzactiile sunt criptate ( siguranta ta fiind importanta ), comoditatea este la ea acasa. Acest site ofera un serviciu extrem de rapid. Intregul proces poate dura chiar si sub 2 minute. Indiferent de serviciul de telefonie pe care il folosesti, poti apela la acest site si desigur ca poti beneficia de toate ofertele pe care le vezi pe site.

Pasii sunt expremi de simpi, iar din moment ce ai folosit pentru prima data acest serviciu, te vei reintoarce in mod negresit.

Atunci cand o usa ti se inchide, fii cu ochii in patru pentru ca alta usa ti se va deschide, trebuie doar sa fii atent ca se anume se intampla in jurul tau.


 470,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu