AnaVasilescu.ro - Variety

Adopta un stil hi-tech

20200430 reincarcare online

Stresul ne afecteaza grav sanatatea, dar a devenit o componenta a vietii noastre zilnice. Stresul este acea presiune pe care o simțim pe umerii nostri atunci cand suntem coplesiti de activitatile zilnice, cand incercam sa facem fata tuturor sarcinilor pe care le avem de indeplinit. Fara a insista asupra simptomelor, vreau sa le enumar care sunt cele mai frecvente : Durerile de cap, scaderea dorintei sexuale, iritatii pe piele, muschi incordati, cuticule proeminente, carii, ameteala , somnolenta, amenzie, confuzie.

In aceasta perioada de pandemie, desi avem mai mult timp la dispozitie pentru noi, stresul s-a amplificat pentru ca este o situatie noua si multi dintre noi nu ne adaptam foarte usor la astfel de schimbari. Eu am observat ca uit lucruri elementare. Mi-am propus sa merg la cumparaturi deoarece telefonul mereu imi cerea: reincarcare cartela Orange. Cand am ajuns acasa am observat ca fix de cartela am uitat. 

Situatiile limita de testeaza capacitatea de reactie, dar si de adaptare. Pentru ca refuzam sa ies iar din casa, am inceput sa caut o solutie. Prima era idee era aceea de a ruga pe cineva sa imi transfere credit de pe un abomanet, dar intre timp mi-a venit o idee mai buna. Daca facturile pot sa le platesc online, oare nu as putea sa fac o reincarcare Orange online ?

Zis si facut. Am deschis laptopul si cu el in brate am inceput sa caut un site pentru a  reincarca cartela telefonului. Cautarile nu au durat mult pentru ca imediat am descoperit un site care fix ce aveam nevoie. Tot ce trebuia sa fac era sa imi scriu numarul de telefon si sa completez cu suma de care aveam nevoie. Nimic mai mult.

In cazul in care si tu te-ai aflat vreodata in aceasta situatie, o sa iti explic ce avantaje ai atunci cand reincarci online. In primul rand nu mai trebuie sa te deplasezi si astfel nu risti sa iei amenda acum in pandemie. Din fata calculatorului iti poti cumpara cartela reincarcabila. In cazul in care realizezi la o ora tarzie ca ai nevoie de asa ceva, nu trebuie sa te ingrijorezi pentru ca acest serviciu online este disponibil non-stop. Tranzactia se realizeaza in doi pasi pentru ca nu trebuie sa isi faci cont, sa astepti confirmarea. Mai mult de atat, ai parte de conexiune securizata fara riscul de furt sau pierdere a creditului ca in cazul cartelelor prepaid.

Nu trebuie sa isi faci grija cum vei plati. Ai cateva variante puse la dispozitie, iar tu o vei alege pe care care ti se potriveste: Visa, Mastercard, I Transfer BCR/ I Transfer BT sau ING si poti reincarca atat pentru tine cat si pentru un alt prieten.

Solutii exista si sunt la indemana noastra, trebuie doar sa privim in directia potrivita.

 

 

 

 617,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu