Imprimă această pagină

AnaVasilescu.ro - Variety

Servicii de inchirieri auto de calitate, pentru nevoile tuturor!

Lucrurile tind sa evolueze in continuu, iar pentru multi achizitionarea unui vehicul nu poate fi orealitate atat de usor de atins. Insa, un serviciu de inchirieri auto este intotdeauna varianta convenabila, mai ales pentru cei care necesita schimbari profesionale constante.

De asemenea, se poate intampla ca masina personale sa se defecteze, iar tu sa ai nevoie urgenta de un mijloc de transport. Un serviciu de inchirieri auto poate fi exact ce te poate salva in acel moment. Preturile sunt avantajoase, iar tu nu esti responsabil pentru intretinerea automobilului.

Serviciul de inchirieri de masini este o practica din ce in ce mai frecventa in aceste zile din motive adesea financiare. Dar exista multe alte avantaje pentru inchirierea unei masini.

Avantajele inchirierii de masini sunt multe. Pentru rezidentii oraselor mari, de exemplu, transportul public este suficient pentru calatorii scurte, pentru munca sau timp liber. Alegerea inchirierii pentru calatorii mai lungi va fi semnificativ mai profitabila din punct de vedere financiar. Nu este nevoie sa ai propria masina. Acest lucru este ideal pentru ca este astfel evitata inchirierea sau achizitionarea unui garaj pentru a parca propriul vehicul, serviciu care poate fi foarte scump in oras.

De asemenea, evitati oboseala blocajelor din trafic intalnite frecvent oras, pentru calatoriile zilnice. Acest serviciu este util si pentru cei care doresc sa calatoreasca in afara orasului.  

Un alt avantaj important pe care il ofera inchirierea este ca aveti o masina noua, curata, cu servicii de calitate, inclusiv o revizuire completa. Riscul de defectiuni la un vehicul pe care l-ati inchiriat este mult redus, nu numai pentru ca vehiculul este nou, ci si pentru ca este verificat de mecanici specializati in mod regulat.  

Inchirierea unei masini va permite sa schimbati vehiculele in functie de dorintele sau nevoile pe care le aveti. Este o modalitate ieftina de a face fata rutinei zilnice de utilizare a vehiculelor pentru situatii cat mai diferite.

Primul, dar nu cel mai putin avantajos, este faptul ca agentii de la premierrentacar.ro va vor ajuta sa selectati vehiculul sau utilitatea care se potriveste cel mai bine nevoilor dvs. De asemenea, puteti profita de programul de fidelizare premierrentacar.ro pentru a beneficia de mai multe avantaje si privilegii, pur si simplu prezentand cardul de fidelitate.

Optiuni si servicii avantoajoase sunt, de asemenea, oferite clientilor, cum ar fi asistenta premierrentacar.ro, care va permite sa beneficiati de asistenta pentru vehiculul dvs., in orice zi a saptamanii si in orice moment. Alte optiuni va permit sa alegeti un sofer pentru a va duce oriunde doriti in timpul calatoriilor cu masina. Accesoriile pentru o inchiriere simpla si practica sunt, de asemenea, foarte importante pentru premierrentacar.ro. Acesta este motivul pentru care compania ofera un sistem de navigatie optional, scaune pentru copii sau alte accesorii esentiale. De asemenea, veti aprecia serviciul de inchiriere unidirectionala, lucru ce va poate fi de mare ajutor.

 Profesionistii vor fi, de asemenea, incantati sa vada ca au un serviciu dedicat, cu multe avantaje. Premierrentacar.ro va va oferi, printre altele, un serviciu de proximitate complet personalizat, precum si o garantie a fiabilitatii preturilor sale. Solutiile sunt, de asemenea, oferite pe termen scurt sau mediu, cu tarife foarte avantajoase pentru orice tip de serviciu selectionat.

Cum rezervam un vehicul pe premierrentacar.ro?

Premierrentacar.ro va ofera sansa sa va inchiriati vehiculul direct de pe computer si echipa va insoteste pas cu pas, pe toata durata rezervarii. Este important sa retineti ca pentru a inchiria o masina de calatorie sau un vehicul utilitar, trebuie sa prezentati un permis auto obtinutd e cativa ani (anumite categorii de vehicule pot fi supuse unor conditii specifice indicate in timpul inchirierii dvs. ).

Inchirierea unei masini sau a unui vehicul utilitar online este foarte simpla. Accesati pagina de start premierrentacar.ro si indicati orasul de plecare, tipul de vehicul dorit. In acest moment, va sugeram sa alegeti intre vehiculele de pasageri (masini mici, pentru oras etc.) sau vehicule utilitare (camioane, autoutilitare etc.). Indicati datele de plecare si de intoarcere. Alegeti distanta de parcurs, apoi faceti clic pe „Cautare”. Acest lucru va va oferi acces la toate vehiculele disponibile la agentia selectata.

Dupa ce ati rezervat vehiculul online, veti primi confirmarea prin e-mail. Veti gasi acolo diverse informatii specifice inchirierii (date, pachet, pret ), informatii practice (date de contact ale agentiei ), precum si un memento al documentelor justificative care trebuie prezentate la colectarea vehiculului. In timpul procesului de inchiriere de pe premierrentacar.ro, va vor fi indicate toate documentele, si procedurile justificative care sunt furnizate la inceput (aceste documente pot varia daca inchiriati un vehicul in numele unei companii). Astfel, este absolut necesar ca persoana care doreste sa inchirieze un autovehicul de la premierrentacar.ro sa detina toate documentele necesare in mod corect.

Contractul de inchiriere prevede plata unui depozit de garantie pentru a acoperi orice incalcare a obligatiilor de inchiriere din partea celui care inchiriaza masina.

Cand ridicati vehiculul de la agentie, trebuie sa va prezentati pentru a face plata sau dovada platii.  

Inchirierea unei masini este mai mult decat indicata, mai ales daca planuiti sa calatoriti pentru cateva zile intr-un oras diferit de cel in care aveti resedinta. Serviciile de inchirieri auto sunt alegerea moderna pentru toti cei care doresc un mijloc de transport rapid si eficient la orice ora. Inchirierea unei masini va scoate din multe incurcaturi si situatii dificile. Nu veti mai fi stresat ca trebuie sa faceti verificare tehnica si puteti porni la drum cu masini de lux, pentru a face din calatorie o adevarata placere.


 848,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."