AnaVasilescu.ro - Variety

Momentul magic

20151030 momentul magic 1

Se intampla uneori, sa ti se intample un lucru sau sa fi martora la el si prin aceasta intamplare sa iti revezi intreaga viata. Iti vezi copilaria, adolescenta, succesele sau esecurile. Viata se masoara prin momentele care ne taie respiratia. Indiferent de cursul vietii pe care l-am avut, avem anumite momente pe care am vrea sa le avem tot timpul in minte si daca am putea sa le scoatem de acolo si sa le retraim la infinit. Un gand nastrujnic pe care l-am avut azi a fost: daca ar venii la mine pestisorul auriu si mi-ar spune ca imi indeplineste o singura dorinta, ca as putea sa retraisc la infinit un moment special din viata mea, care ar fi acela? Nu o sa fie usor de ales.

Care a fost perioada cea mai frumoasa din viata mea? Copilaria cand nu aveam grija decat a jucariilor pe care le intindeam prin toata casa? A fost frumos, dar cand tati sau mami calca pe o jucarioara mica mica nu stiam pe unde sa ma ascund. Adolescenta sa fie oare? Scoala e factorul determinant in aceasta perioada si totusi as alege ca momentul magic al vietii mele ceva mult mai personal. Atunci, sa fie perioada din ultimii ani de cand pot sa ma declar independenta? E frumos, e placut sentimentul, dar cand stiu cat de greu e ca acest vis sa il tin prezent… Pestisorul ciulise urechiile, nu voiam sa ii pun rabdarea la incercare si atunci am ales ulima perioada. Primul pas in alegerea momentului era facut, acum incepea greul. Intamplari multe, senzatii diferite, adrenalina maxima si de multe altele am avut parte. Imi spuneam doar: trebuie sa fie ceva care sa aiba cate ceva din fiecare. Si dintr-o data totul a fost limpede in mintea mea. Exista ceva si cu cat ma gandeam mai mult la asta, cu atat eram mai convinsa ca o sa fie alegerea perfecta. M-am indragostit de barbatul perfect pentru mine, de barbatul care m-a cucerit prin priviri, din senzatii, prin gesturi vazute in filme, oferindu-mi lumea la picioare. Dar, (ca in orice lucru exista un dar) tot ce trebuia era sa ii spun. Sa fie chiar asa de simplu? In momentul in care iti intalnesti perechea in viata, in momentul in care realizezi ca sunteti unul in doua corpuri, atunci da, totul atat de simplu este. As repeta la infinit acest moment, pentru ca m-a cucerit matur, cu gesturi care ajung la suflet. Mi-a oferit lucruri de la un sandwich pe care l-am impartit, intr-o statie de autobuz la excursii pe taramul francez. A putut sa imi ofere toate acestea, pentru ca i-am oferit sansa si a stiut sa o maximizeze.

20151030 momentul magic 2

Atunci cand stiu ca imi este alaturi, ca pot infunta orice, ca ma va sustine, ca se va aseza langa mine daca nu va putea sa ma ridice, ca vede lumea lui prin ochii mei, cum sa nu imi doresc sa retraiesc momentul in care m-am indragostit de el.
Momentul tau magic care este? Te invit sa ti-l impartasesti aici.

Ad


  Variety
 2163,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu