AnaVasilescu.ro - Variety

Organizator pantofi pentru vacanta

 20160206 organizator

Imi place sa cunosc locuri noi, oameni noi, culturi noi. Inainte fiecarei calatorii, indiferent ca este in tara sau in strainatate, simt o neliniste foarte mare. Ce iau cu mine si ce las acasa? Pentru doua zile petrecute in Alba Iulia am umplut jumatate din porbagaj doar cu lucrurile mele. Nu stiu cu ce anume ma voi imbraca / incalta si incerc sa am cat mai multe cu mine. 

Daca as putea, as lua tot dresing-ul cu mine. Cu hainele o rezolv pana la urma. Problema principala sunt pantofii. Acasa ii tin in cutia lor, dar cand plec undeva trebuie sa ii scot de acolo pentru ca altfel mi-ar ocupa mult prea mult spatiu. Urasc sa ii vad facuti gramada, se pot strica daca ii tin asa. In excursiile din tara pot face o exceptie si sa ii iau in cutie, ce ma fac in cele in care vreau sa plec din tara si am bagaj limitat ca volum si ca greutate. 

De aceasta problema m-am lovit in ultima excursia din Franta (decembrie 2015) si de atunci am zis ca trebuie sa caut o rezolvare mai ales ca anul acesta vreau sa ajung in Mexic. Descoperind site-ul Pandortex.ro am gasit si un organizator pantofi pentru vacanta. Nu speram sa gasesc o rezolvare asa de repede. Pretul pentru geanta depozitare incaltaminte este 14.35 lei. Curiozitatea care ma caracterizeaza m-a impins sa vad daca acest pret este mic sau mare pentru o astfel de geanta. Dupa o scurta cautare pe Google am gasit aceasta geanta pe un site de reduceri la pretul de 35 lei , redus de 90 lei. Parerea despre magazinul web Pandortex.ro este din ce in ce mai buna. are preturi foarte mici in comparatie cu alte magazine.

20160206 organizator2
Avand acreasta geanta acum in posesie, am vrut sa vad cat este utila pentru depozitarea si pastrarea in ordine a pantofilor. Rezultatul: incaltamintea nu se va mai strica inghesuita in valize. Aceasta geanta reprezinta o solutie eleganta, comoda si curata pentru maxim 6 perechi de pantofi. O pot folosii si depozitarea diferitelor obiecte. Este o alegere buna. Desigur, poti folosii aceasta geanta si in casa. Excursia din Mexic va avea un stres in minus.
Pandortex.ro este plin de suprize.

Ad


 2505,    Variety
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu