Reclamele de la televizor sau de pe orice canal media, cosmetizate sau directe, datorita povestilor, melodiilor pe care le promoveaza alaturi de mesajul lor au ca punct tinta consumatorul. Este bine cunoscut faptul ca reclamele influenteaza comportamentul nostru in ceea ce priveste alegerile pe care le facem atunci cand mergem la cumparaturi.

Zilele trecute am surprins un dialog unde se discuta importanta eficientizarii unui produs de ingrijire pentru o masina de spalat. O colega isi sustinea ideea ca ea refuza sa cumpere acest produs datorita faptului ca pretul produsului este destul de mare si daca calculeaza cat ar da pe acel produs intr-o perioada de cativa ani, va ajunge la concluzia ca de banii aceia isi va putea cumpara o masina noua sau, eventual, ar mai fi nevoie de o mica diferenta.

M-a surprins modul ei de gandire, dar este unul foarte realist, dar in acelasi timp am vrut sa caut ce alte alternative pot gasi. Stiu ca lucrurile noi sunt concepute cu mai multa grija pentru mediu, dar sunt si mai putin fiabile si sa nu uitam ca intervine si atasamentul fata de produsul respectiv.

Fara un studiu in prealabil, pot spune cu certitudine ca fiecare din noi ne dorim o apa mai curata. O alternativa viabila este folosirea unor filtre performante ce imbunatatesc calitatile apei si contribuie la mentinerea sanatatii noastre. O masina de spalat rufe / vase o putea inlocui, dar sanatatea noastra este foarte importanta. Este foarte important sa filtram apa pe care o bem si / sau o folosim in casa. Medicina de preventie este inca foarte slab dezvoltata si incepem sa ne gandim la acest aspect abia atunci cand suntem la usa unui medic, asteptand sa ne vina randul. Daca ne mai vine…

Cautand un filtru apa robinet am gasit un produs care la prima vedere a pretului te face sa cauti in alt magazin, dar daca pui in balanta avantajele pe care le-ai avea folosind acest produs, usor, usor acesta castiga teren. Acest sistem de purificare are grija de intreaga ta familie, iar tu esti linistit cand stii ca cei dragi consuma o apa de calitate in orice moment, fara ca tu sa te gandesti tot timpul la acest aspect. Capacitatea de filtrare este de 900 litri sau aproximativ trei luni la un consum zilnic de 10 litri zilnic.

Apa nefiltrata este daunatoare pentru organism si mai ales pentru cel al copiilor. Este imposibil sa iti supraveghezi copilul non stop si de aceea folosind acest filtru, ai posibilitatea de a elimina din apa de la robinet a bacteriilor, a algelor, a ciupercilor, a particulelor de metal si chiar a micro-organismelor. Produsul este ionizat cu ioni de argint ceea ce ofera o mai mare asigurare a asupra efectului antibacterian. De asemenea, trebuie sa stii ca anume pesticide și substanțe chimice pot rămâne în apă purificată.

E timpul sa ne pretuim mai mult, atat pe noi cat si pe cei dragi noua. Cu riscul de a suna a slogan iti spun: pretuieste sanatatea, prin preventie.