In mod clar, cea mai buna iluminare cand vorbim despre autoturisme, este reprezentata de acel sistem care foloseste becurile cu led.

Indiferent ca vorbim despre sistemul de iluminat care asigura vizibilitatea exterioara ori despre luminile din habitaclu, becurile cu led sunt cele mai bune datorita calitatii luminii dar si a duratei de viata mult mai mare comparativ cu becurile clasice.

Faza scurta sau lunga, pozitii, proiectoare, semnalizare sau frana si asa mai departe, ceste becuri cu led asigura si un consum de energie electrica mult mai redus, fiind ideale atat pentru autovehiculele normale care functioneaza pe baza arderii combustibilului caz in care durata de viata a batariei este prelungita, dar mai ales pentru autovehiculele electrice pentru care fiecare consumator conteaza cand discutam despre automomia in km pe care o poate parcurge o masina electrica.

Insa cu siguranta cel mai important aspect de care cu totii vom tine cont in momentul in care dorim sa imbunatatim sistemul de iluminat, este reprezentat de vizibilitatea pe care ne-o ofera dar si de aspectul vizual al masinii, caz in care becurile de tip led cu siguranta vor face ca un autovehicul sa arate mult mai aratos.

In ceea ce priveste vizibilitatea in special pe timp de noapte, un sistem de iluminat de cea mai buna calitate, este un sistem de iluminat ce utilizeaza becuri de tip led, acestea fiind capabile sa ofere toata vizibilitatea necesara fara a fi creat un disconfort pentru ceilalti participanti ai traficului.

Avantajele sunt multe si insemnate iar daca luam in calcul si schimbarea de look a masinii o data ce au fost montate becurile de tip led, toate la un loc fac ca o investitie de acest fel sa merite cu adevarat, pe termen lung chiar economisind datorita duratei de viata mult mai mari, de cateva zeci de mii de ore, fata de cateva mii de ore precum cele cu halogen.

Daca chiar va doriti sa aveti rezultatele asteptate dar si o schimbare totala de look a autoturismului personal din acest punct de vedere, atunci aveti nevoie de becuri si led-uri auto de la Gotek.ro. Apeland la produsele si serviciile Gotek.ro nu veti avea cum sa dati gres deoarece este vorba despre becuri de cea mai buna calitate, becuri cu led ce provin de la producatori de renume in industria accesoriilor auto.

Gama de produse este una variata fiind impartia in urmatoarele categorii pe care le veti gasi accesand Gotek.ro:

  •  Leduri auto
  •  Lampi led numar
  •  Angel eyes led
  •  Accesorii
  •  Odorizante CWS

Fara doar si poate cel mai bun far pe LED va fi unul ce are in componenta produse Gotek.ro, tocmai datorita calitatii superioare.

Atunci cand ati luat decizia de a investiti in sistemul de iluminat al autoturismului,

trebuie sa luati in calcul numai variantele care sunt conform legii, adica sisteme de

iluminat omologate si acceptate de catre producatorul modelului marcii de autoturism

pe care o detineti.

Chiar daca pretul este ceva mai ridicat in cazul acestora, un sistem omologat va va

asigura atat dumneavoastra cat si altor participanti ai traficului toata siguranta

necesara si in plus, veti fi feriti de sanctiuni, care nu sunt tocmai cele mai blande.

Alegeti astfel produsele Gotek.ro si cu siguranta veti lua cea mai buna decizie din

toate punctele de vedere.

Personal sunt client fidel de ceva vreme al celor de la Gotek.ro, in prezent fiind proprietarul a trei autoturisme al caror sisteme de iluminat le-am modificat utilizand produsele acestora.

De mai bine de un an de cand am apelat prima data la produsele si serviciilor lor si apelez in continuare, totul a decurs perfect. Nu am intaminat nici un fel de problema cu nici un produs, fie ca a fost vorba despre un bec pentru far sau un simplu bec pentru plafoniera, toate au fost de cea mai buna calitate si in continuare functionale.

Tocmai din acest motiv am decis sa le raman client fidel si sa ii recomand mai departe ori de cate ori voi avea ocazia, deoarece serviciile chiar sunt de cea mai buna calitate, iar in ceea ce priveste raportul pret/calitate al produselor, din puntul meu de vedere nu exista cuvinte de reprosat din nici un punct de vedere.