In momentul in care alegi sa iti achizitionezi un ceas inteligent, trebuie sa te gandesti atat la accesoriile pe care le achizitionezi pentru al proteja, cat si la accesoriile pe care le achizitionezi pentru a-ti usura treaba atunci cand vine vorba de pus ceasul la incarcat. Atat pentru protectia ceasurilor, cat si pentru incarcarea usoara a acestora exista o multime de accesorii. Poti beneficia de cele mai bune accesorii Apple Watch in magazinul online al celor de la RedMobile.

Pentru a te ajuta sa alegi cele mai bune accesorii care sa ofere o incarcare rapida si sigura a ceasului tau Apple Watch, am ales ca in articolul de azi sa iti prezentam 3 accesorii cu ajutorul carora sa faci acest lucru.

Dock Apple Watch din Silicon

Acest suport este ideal pentru toate modelele de Apple Watch. In acest fel, indiferent de modelul pe care il detii, vei putea beneficia de ajutorul dispozitivului pentru a-ti incarca ceasul. Acest dispozitiv va fi foarte util pentru tine indiferent de momentul in care alegi sa iti pui dispozitivul la incarcat. Suportul poate fi utilizat atat pe masa de birou, noptiera, cat si in alte locuri in care alegi sa iti pui ceasul la incarcat.

Incarcatorul ceasului trebuie fixat pe suport, iar ceasul se aseaza in asa fel incat sa permita accesul spatelui ceasului la incarcator. In acest fel, cu o singura miscare vei reusi sa fixezi ceasul pe suport, iar acesta va incepe sa se incarce.

Suport pentru birou – Apple Watch si iPhone

Suportul pentru birou este special conceput atat pentru a tine telefonul, cat si pentru a tine ceasul. Acest suport este foarte util atat la birou, cat si acasa. Poti sa atasezi suportului incarcatoarele fiecarui dispozitiv, iar in momentul in care vei dori sa le pui la incarcat singurul lucru pe care va trebui sa il faci este sa asezi dispozitivele in suport.

Suportul permite accesibilitatea la fiecare dintre dispozitive in timp ce acestea sunt incarcate. In acelasi timp le asigura dispozitivelor tale o incarcare rapida si in siguranta.

Suport noptiera

Suportul pentru noptiera este special conceput pentru a-ti tine ceasul in siguranta atunci cand il pui la incarcat pe noptiera. Suportul pentru noptiera este foarte util in momentul in care iti pui dispozitivul la incarcat, tinandu-ti ceasul in siguranta, fara sa te gandesti ca acesta va cadea pe jos sau vei fi nevoit sa il cauti dimineata sub pat.

Bineinteles, nu esti obligat sa folosesti acest suport numai pe noptiera. Ai posibilitatea sa il folosesti indiferent de locul in care ai nevoie de el. Incarcatorul ceasului trebuie fixat pe suport, iar ceasul este asezat in asa fel incat sa permita accesibilitatea la fiecare incarcare. Cu ajutorul acestui suport vei reusi sa iti incarci ceasul repede si in siguranta.

Acestea sunt 3 dintre cele mai bune accesorii Apple Watch cu ajutorul carora ai posibilitatea sa iti incarci ceasul repede si in siguranta. Achizitioneaza unul dintre aceste trei accesorii si ai grija de ceasul tau.