Cei de la Vertical Adventure sunt o echipă specializată în organizarea activităților de tip team building, însă în afară de acestea mai organizează și alte activități în aer liber. Astfel de activități în aer liber, organizează pe tot parcursul anului, însă majoritatea sunt în perioada mai-septembrie. Dacă ești și tu în căutarea unor astfel de activități și ești dornic să descoperi frumusețile României, nu ezita să îi contactezi.

În articolul de azi vorbim despre 3 locații de team building cu activitățile stabilite deja în prealabil. În acest fel vei putea să alegi exact locul, perioada și activitățile pe care dorești să le încerci.

Valea Cernei 4-5 Aprilie

În aceste două zile petrecute pe Valea Cernei veți avea parte de mai multe activități în aer liber. În prima zi veți face trekking în munții Mehedinți. Este un traseu foarte frumos, ce vă poartă pe creasta munților Mehedinți, printr-un peisaj pitoresc format din verdele crud al ierbii de început de primăvară, în contrast cu albul lapiezurilor din acest bătrân masiv muntos.

Activitatea din ziua a doua constă în rapel pe un perete de aproape 150m. O experiență pe care cu siguranță nu o vei uita, dacă vei avea curajul să o încerci! Accesul se face printr-un trekking de aproximativ o oră, nivelul de dificultate fiind mediu.

Munții Trascăului 11-12 Aprilie

Prima zi pe Munții Trascăului veți avea parte de o activitate foarte palpitantă. Veți face canyoning pe Vânătările Ponorului. Înainte de asta însă veți vizita peștera Huda lui Papară, dar și sălașele pitorești vechi de până la 200 de ani din acești munți. Un alt obiectiv pe care nu îl veți rata este Raven’s Nest – un cuib cocoțat în munți, format din case de lemn maramureșene restaurate.

Ziua a doua vă veți muta în zona Cheilor Râmețului unde veți parcurge spectaculoasele formațiuni de calcar, precum și un traseu mai sportiv pentru cei care au extra energie.

Retezat & Valea Jiului 25-26 Aprilie

Obiectivul principal al primei zile va fi parcurgerea canionului Valea Mării, situat adânc în inima munților Retezat. Accesul spre valea pe care este canionul se face printr-un trekking prin poienile de La Fânațe. După parcurgerea canionului veți face o pauză de prânz pentru a vă recăpăta puterile și apoi porniți pe un traseu scurt pentru a vizita și peștera cu cristale din Retezatul Mic.

A două zi veți coborî din Retezat pentru o aventură cu bărcile de rafting pe apele Jiului. Vă veți echipa corespunzător, în neoprene și veți porni într-o călătorie spumoasă (la propriu) în aval pe frumoasa Vale a Jiului.

Echipamentele care țin de activități, mai ales de activitățile cu apă sau de rapel, vă vor fi asigurate de cei de la Vertical Adventure. Echipamentul pe care fiecare dintre voi va trebui să îl aducă de acasă constă în îmbrăcăminte și încălțăminte adecvate pentru trekking și o pereche de încălțăminte care se va uda.

Acestea sunt însă doar 3 locații de team building care au deja planul de activități pus la punct. Pe site-ul celor de la Vertical Adventure, găsești și alte locații, activități și perioade de timp în care ai posibilitate să te înscrii pentru a participa la astfel de activități.