Zâmbetul este una dintre piesele de rezistență pentru schițarea cărții de vizită personale. Totuși, de cele mai multe ori, majoritate nu îl prioritizează. Astfel, se ajunge în situațiile în care singura variantă pentru o dantură de invidiat este un implant dentar.

 1. Nu este o alegere ușoară, însă cum ai putea să te mai simți sigur/ă pe tine dacă îți lipsește strălucirea zâmbetului sau chiar dinții? Cum ai putea să mai zâmbești din inimă din nou?Oricât de mult te-ai gândi doar la partea estetică, implantul dentar este necesar și din alte considerente. Știai că lipsa unui dinte poate afecta sănătatea mandibulei sau poate duce la atrofiere osoasă?Lista de implanturi dentare conține numeroase variante. Însă doar medicul specialist este în măsură să poată spune care este cel mai potrivit implant pentru tine și nevoile tale:
  • Implantul Sky – O variantă simplă care nu conține foarte multe elemente protetice.
  • Implantul Fast and Fix. Zâmbetul este una dintre piesele de rezistență pentru schițarea cărții de vizită personale. Totuși, de cele mai multe ori, majoritate nu îl prioritizează. Astfel, se ajunge în situațiile în care singura variantă pentru o dantură de invidiat este un implant dentar.xed – Operația se realizează rapid, iar dinții își vor recăpăta în scurt timp proprietățile de bază.
  • Implantul INNO – Siguranța implantului este mult mai ridicată.
  • Implantul Nobel Biocare – Recomandat la nivel mondial. Cu ajutorul său, vei avea un zâmbet perfect tot restul vieții.
  • Implantul digitalizat – Se pretează perfect pe cerințele din ziua de astăzi. Dă dovadă de o precizie crescută în efectuarea implantului.

  De asemenea, o astfel de acțiune vine însoțită de un set de analize. Hemoleucograma, glicemie, calcemie, colesterol, timpi de sângerare, timpi de coagulare, acid uric, uree, VSH și o tomografie computerizată sunt etapele vizate.

  Nu trebuie să îți faci griji că modul în care îți desfășori activitățile zilnice se va schimba radical. Din contră, vei avea parte de îmbunătățiri substanțiale. Așadar, nu vei avea probleme cu masticația și nici nu trebuie să te abții de la a consuma anumite alimente. De asemenea, vei avea o dantură fără carii și fără alergii ulterioare. Trebuie să ai în vedere faptul că prețurile pentru o astfel de investiție, nu sunt tocmai prietenoase. Așadar, așteaptă-te la un prag de peste 2000 de lei. Însă, fii sigur/ă că un zâmbet perfect merită efortul.

  Totuși, costurile mari pot fi evitate dacă există o conștientizare în ceea ce privește îngrijirea corectă a dinților. Prioritizarea procesului ar trebui făcută de la vârste mici. Mizează pe calitate și alege serviciile oferite de stomatologia de copii sector 6, unde există experți în zâmbete de milioane. Mergi regulat la consult cu micuții tăi și explică-le din timp importanța dinților sănătoși. Nimic nu este mai frumos decât un zâmbet asumat și iubit!