Articole despre culorile care se poartă apar in ziarele tiparite si in cele online, dar mai rar. Ca sa te sincronizezi cu moda accesezi site-urile renumite de imbracaminte, de vopsea de par si saloanele de coafura si evident magazinul cu oja semipermanenta. De acolo afli direct si la timp care sunt tendintele si ai libertatea sa comanzi si tu produsele care se poarta.

La inceputul anului 2021 se poarta oja semipermanenta bej, lila, nuantele teracota, bordo si verde inchis. Specialistii au stabilit insa faptul ca inainte de vopsirea unghiilor conform tehnicilor actuale, mainile si picioarele sa fie perfecte, de aceea recomanda produse de:

-indepartarea cuticulelor

-creme pentru ingrijirea calcaielor crapate

-solutie pentru indepartarea bataturilor

-lotiuni protectoare care sa redea finetea mainilor greu incercate de dezinfectanti si alte substante de curatenie cu care vin in contact.

Pandemia ne-a imbatranit mainile cu cativa ani, fiindca ne dezinfectam des si substantele care ucid bacteriile nu sunt asa de prietenoase dupa cum par.

Mainile necesita o atentie speciala pentru a-si recapata aspectul hidratat si catifelat.

In acelasi magazin se gasesc si instrumente si accesorii pentru realizarea unei manichiuri perfecte, cum ar fi:

-tatuaje unghii cu transfer la apa de o finete iesita din comun. Ma gandesc ce efect miraculos va avea tatuajele cu floarea-soarelui pe o oja semipermanenta neagra sau grena vara viitoare.

-chiurete unghii

-clesti cuticule si unghii

-forfecute speciale

-pile

-dispozitive LED/UV.

Toate aceste produse profesionale sunt livrate la adresa dorita de client in 24-48 de ore de la plasarea comenzii, iar la valori mai mari de 190 de lei, cumparatorul primeste un cadou util si are transportul gratuit.

Daca ai un salon de manichiura-pedichiura, nu rata sansa de a avea in stoc cele mai bune produse si culori actuale de oja semipermanenta, fiindca in acest fel iti fidelizezi clientele.

Nu lasa in  plan secundar produsele de ingrijire pentru maini si picioare si nici instrumentele cu ajutorul carora obtii unghii perfecte la maini si la picioare!

Imi place sa stau pe site-ul magazinului si sa privesc paleta diversa de culori pe care le pot avea pe unghii, mai ales ca am incredintarea ca sunt produse care actioneaza si in scop estetic, dar si intaresc unghia.