Situatia spitalelor din Romania este trista. Boala nu asteapta, ea se conjuga intotdeauna la timpul prezent. Modernizarea spitalelor merge de la greu la foarte greu. Personal lucrez intr-un spital care se incadreaza in categoria greu. Inca de acum 5 – 6 ani existau doua proiecte care prevedeau extinderea, modernizarea si dotarea Ambulatoriului Integrat cat si a Compartimentului de Primiri Urgente, proiecte la care contributia Uniunii Europene este de 46% si respectiv 70% din valoarea totala a proiectului. Chiar si atunci cand primim ajutor financiar, lucrarile au demarat foarte tarziu. Astazi proiectele sunt in derulare, dar pe CNAS nu il intereseaza ca activitatea din spitale este perturbata, ca o parte din cabinete au fost relocate, ei vor sa ne indeplinim “targetul” ca pana acum.

Confortul pacientilor, al insotitorilor, chiar si al nostru al angajatilor, este perturbat, dar macar nu ne aflam in categoria spitalelor unde modernizarea spitalelor se face foarte greu. Conform Planulului Național de Redresare și Reziliență al României am putea avea finantare pentru Lucrări de reparații capitale secția ATI, dar  daca primele proiecte nu au inceput la timp, sa ma astept ca la aceasta sa fie altfel?  Una calda, una rece. Acum daca primele proiecte au demarat foarte greu, ma astept ca lucrarile sa nu se incheie la timp. Contractele cu statul sunt ele avantajoase, dar si conditiile sunt dificile.

Tinand cont de acest ultim aspect, atunci cand vrei sa renovezi locuinta ai putea-o face si mai ieftin si mai rapid daca apelezi la un Depozit Virtual. Cu cat materialele trec prin mai multe maini, cu atat costul final este mai mare. Pretul final este cel care conteaza pentru cumparator. Este un ideal ca atunci cand vrei sa faci ceva, sa stii exact ce ai nevoie. Fiecare dintre noi am auzit de nenumarate ori ca planul de acasa nu se potriveste cu cel din targ. Se intampla acest lucru pentru ca nu avem consultanta. Atunci cand vorbesti cu cineva care numai cu asta se ocupa, realizezi ca sunt aspecte pe care nu le-ai luat in considerare. Consultanta este vitala pentru ca ea iti indentifica corect nevoile, ea te scuteste de timp si bani.

Ca orice roman, scepticismul ma caracterizeaza. A fost nevoie sa o aud pe vecina mea gravida in 7 luni ca se apuca, acum, de renovarea apartamentului, ca sa imi schimb parerea despre amenajarile interioare pe ultima suta de metri. Initial nu am stiut daca este o gluma, daca hormonii din sarcina isi fac de cap. Am apelat insa la ascultarea activa, concentrandu-mi toata atentia asupra conversatiei respective si ramanand prezenta pe tot parcursul sau.  Timpul a demonstrat ca planul sau era unul bine pus la punct, chiar daca totul a fost contra-cronometru. Si-a schimbat tamplaria PVC, instalatiile termice si sanitare, si-a amenajat camera bebelului incat el sa doarma cat mai bine si ea sa aiba totul la indemana si a fost gata chiar inainte sa nasca. Impinsa de curiozitatea feminina care ne caracterizeaza (pe noi femeile), am vrut sa stiu intreaga poveste. Din cand in cand mergeam sa vad cum decurg lucrarile si parca asistam la asamblarea pieselor unui puzzle imens.

Eu imi vad munca ca pe o chemare si recunosc ca sunt multumita de locul de munca, primesc feedback pozitiv frecvent și în timp util si asta ma face sa spun ca eforturile mele se vad si sunt apreciate. Acum punand in balanta informatiile primite de la vecina mea despre https://vindem-ieftin.ro/depozit-virtual/ si satisfactia pe care o am la munca, mi-ar placea sa pot face ceva ca modernizarea spitalului sa nu aiba intarzieri. Solutia pentru acest lucru ar fi sa ai la dispozitie peste 200 de furnizori naționali cu contracte și condiții negociate la nivel de companie. Acesti furnizori facand parte dintr-un  sistem funcțional, testat și îmbunătățit an de an, vezi detalii.

Un client mulțumit, o comunitate fericita.

Spargem monotonia cu Spring SuperBlog 2023 – competiția pentru bloggerii haioși!