AnaVasilescu.ro - Beauty

Kit-ul de epilat, ingredient secret pentru finete si rafinament

20160220 tpb

Atitudinea femeilor este arma secreta a lor. Sunt foarte multe componente care fac parte din atitudinea femeilor. Tin sa mentionez cateva din ele: personalitate puternica, optimist, indrazneala, siguranta de sine. Pentru toate acestea si altele, femeia are nevoie de cateva placeri nevinovate: o manichiura, o pedichiura, un pensat si nu in ultimul rand o epilare.

Fiecare are importanta sa, dar eu vreau sa va vorbesc despre epilat. Personal ma simt atat de bine dupa o sedinta de epilat, incat simt cat de mult radiez, simt cum capat o imagine de finete si rafinament. Exista foarte multe metode de epilat, personal am incercat o buna parte din ele. Unele sunt mai costisitoare ca altele, dar e bine de stiut si ca exista metoda de epilat cu ceara de unica folosinta la un pret moderat. Facultatea, serviciul si practica la spital imi ocupa o buna parte din timp si a trebuie sa ma orientez catre un kit de epilat.

Motivele alegerii mele sunt bine intemeiate. Epilarea cu ceara este tehnica de eliminare a parului nedorit foarte eficienta datorita faptului ca este metoda cu rezultatele cele mai de durata, minim 2 - 3 saptamani si pana la 4 - 6 sampatani. Dar oare mai exista cineva care nu stie la ce riscuri se expune folosind ceara epilat traditionala? Aceste femei sunt predispuse la infectii la nivelul pielii, rezultate in urma iritatiilor sau a inflamatiilor. Motiv pentru care recomand kit-ul de epilat. Acesta contine necesarul de care aveti nevoie pentru a beneficia de ingrijirea de la salonul de cosmetica in propria casa. Nu lasa vara sa te suprinda nepregatita. Surprind-o tu pe ea.

Un kit de epilare complet contine:

- Incalzitorul de flacon cu ceara;

- benzi de hartie pentru epilat;

- flacoane cu ceara unica folosinta de diverse sortimente;

- optional , uleiul post epilare cu extract de musetel.

20160220 kit

Folosid acet kit, ai avantajul ca foliculul firului de par poate sa fie distrus si altfel parul sa se rareasca iar durerea sa fie mult diminuata. Aceasta este varianta cea mai economica pentru un epilat profesional cu ceara de unica folosinta de cea mai buna calitate. Va spuneam ca flacoanele cu ceara de unica folosinta sunt de mai multe sortimente. Avem avantajul ca putem alege flacoanele in functie de tipologia pielii. Indiferent de alegerea fiecaruia rezultatele sunt durabile si de igiena maxima. Dupa achizitionarea unui aparat epilat cu ceara de unica folosinta, urmatoarele sedinte sunt aproape gratis. NU ne vom mai ascunde niciodata mainile in timpul unui dialog de teama ca interlocutorul ar putea vedea ca ai mainile neepilate, de exemplu.

20160220 tpb.ro

Vrei sa faci un cadou cuiva drag? Site-ul tpb.ro comercializeaza toata gama de produse pentru epilat cat si consumabile. Se apropie 1 si 8 Martie, iar femeile ar fi incantate sa primeasca pe langa un buchet de flori si un astfel de kit de epilat. Ba mai mult, o poti surprinde cumparandu-l chiar acum, ii oferi sansa sa aiba propriul sau salonul de cosmetica  Aici ai calitate, bune preturi si livrare rapida.

Ad


Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

2 comentarii

Lasă un comentariu