AnaVasilescu.ro - Beauty

Apa de parfum Gerovital Desire Woman

20160312 parfum 

Prietenii mei care ma stiu de foarte mult timp, chiar si cei care care nu ma cunosc dar imi viziteaza blogul, stiu ca eu sunt o mare impatimita a parfumurilor. Coco Chanel era de parere ca o femeie trebuie sa se parfumeze in toate punctele in care vrea sa fie sarutata. In ziua de azi parfumul se aplica in zonele de puls pentru a se difuza in aer mai mult timp.

Partea laterala a gatului este locul cel mai utilizat in acest sens, iar in cultura japoneza acesta este considerat ca fiind cea mai seducatoare parte a corpului unei femei. Este foarte important sa folosim o cantitate corecta de parfum, pentru ca un miros intens poate deranja. Aroma trebuie sa fie simtita de noi si de persoanele care ajung in spatiul nostru intim.

A venit timpul sa ma rasfat cu unul din parfumurile de la Farmec. Am ales Apa de parfum Gerovital Desire Woman. Cutia parfumului imi inspira eleganta, stil, rafinament, seriozitate, putere. Descrierea parfumului imi rasuna in minte: "Parfumul se deschide cu tonuri fructate de pere, mere, iar notele centrale simbolizează feminitate datorită acordurilor de bujori. Notele de bază sunt formate din acorduri intense de: patchouli, cedru uscat, vanilie delicioasă și mosc alb. Este un parfum fructat floral, delicat, dar plin de optimism, cu accente lemnoase ce caracterizează femeia seducătoare și dorită." Dorinta de a ma lasa purtata de notele acestui parfum era mare.

Acest parfum m-a purtat pe valuri de dor de vara, cu soare arzator, in care simti bucuria din glasul copiilor. Imi induc o stare de bine permanenta in momentul in care imi simt propriul parfum. Este un parfum foarte bine echilibrat pentru ca nu se sesizeaza trecerea de la o nota la alta. Parfumul te cucereste de la primele note pana la cele finale, ce mai, este un parfum feminin deosebit. Persistenta si siajul sau sunt acceptabile pentru un parfum care costa 50.40 lei

20160312 desire

De cand l-am primit si pe aceasta cale le multumesc celor de la Farmec, ma insoteste zi de zi la munca, pentru ca este un parfum de zi. Chiar si in cele mai rele si urate zile pe care le am, acest parfum reuseste sa ma binedispuna. Este un parfum care s-a lansat in editie limitata, dar fiind foarte cerut de public a ramas si azi in oferta magazinului Farmec.ro .

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  Beauty , Farmec
 3259,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu