AnaVasilescu.ro - Beauty

Full protection from ON LiNE

 20160401 ONLiNE

Locul de munca, dupa o perioada isi pune amprenta asupra stilului tau de viata. De cand am aflat ca ni s-a interzis sa folosim sapunul solid in spital (cauze multiple), am inceput sa folosesc si acasa doar sapun lichid. Primul test pe care trebuie sa il treaca acest produs, ca sa il cumpar, este acela al consistentei care trebuie sa fie foarte buna, sa fie cremos, sa imi faca placere sa ma spal cu el.

In momentul in care un Online Marketing Specialist iti face o surpriza si te invita sa testezi anumite produse, incepi sa astepti cu nerabdare sosirea lor, mai ales ca nu stii ce anume iti trimite. Fuga de raspundere, se intalneste la tot pasul, unul dintre produsele mele s-a spart din cauza unui curier si timp de cateva zile nimeni nu m-a sunat pentru ca nu voiau sa fie trasi la raspundere. Parintii mei m-au invatat sa intorc (metaforic) si celalalt obraz. Chiar daca produsele au ajuns la mine cu intarziere si unul din ele s-a spart, am inceput testarea lor cu mare drag.

Pentru ca cei care inca nu stiu despre ce produse vorbesc, este vorba de sapun lichid ON LiNE. Am primit 3 arome: magnolie si lotus, lliac si extract de perle si lacramioare. Acesta din urma fiind cel pagubit. Cum cei din urma, sunt cei dintai, acesta a fost produsul cu care am inceput, dupa ce l-am turnat intr-o rezerva mai veche.

Mainile noastre dezvaluie foarte multe despre noi, despre activitatile cotidiene, despre sanatate, varsta... Totodata, mainile pot avea un rol important in relatiile cu oamenii, fie ca vorbim despre o simpla strangere de mana la inceputul unei intalniri de afaceri, de incurajare a unui prieten sau de tinutul de mana al unui copil. Ingrijirea atenta a mainilor este esentiala, mai ales in sezonul rece, cand frigul si schimbarile de temperatura pot duce la neplacuta asprime a mainilor si la crapaturi. Acest sapun are pH 5.5 si stie cata cantitate am nevoie pentru o singura dozare.

Sapunul lichid ON LiNE curata, hidrateaza si improspateaza mainile datorita parfumului discret, un adevarat rasfat. Acest produs, ca si celelalte produse de ON LiNE, se gasesc in supermarketuri, dar si in hypermarketuri la un pret foarte prietenos. Este un produs de care nu te saturi si iti doresti sa nu se termine niciodata.

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


 2084,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu