AnaVasilescu.ro - Beauty

Oja normala versus oja semipermanenta

 20160519 oja

Pentru ca femeile au invatat faptul ca aspectul fizic este esential in formarea unei impresii, acestea sunt foarte atente la orice mic detaliu. Din acest motiv, dar si pentru ca este un simbol al feminitatii, femeile ofera o mare atentie ingrijirii unghiilor. Ele fac acest lucru deoarece isi doresc sa iasa in evidenta si prin manichiura pe care acestea o etaleaza. La fel ca oricare alt domeniu, si atunci cand vine vorba despre manichiura, exista tendinte, care se schimba destul de des. In acest moment, una din tendintele din manichiura este oja semipermanenta. Ce reprezinta aceasta? Care sunt diferentele fata de o oja normala? Acestea sunt intrebarile la care voi incerca sa raspund in cadrul acestui articol.

Asa cum am scris mai sus, oja semipermanenta reprezinta una din tendintele care si in momentul de fata este de actualitate, atunci cand vine vorba despre manichiura. In mare parte, oja semipermanenta se aseamana foarte mult cu oja normala. Cu toate acestea, exista diferente intre cele doua tipuri de oje. Una dintre aceste diferente este reprezentata de faptul ca oja semipermanenta este mult mai lucioasa. De asemenea, o alta diferenta intre cele doua tipuri de oje, este reprezentata de modul in care aceasta se aplica. Astfel, daca in cazul ojei normale, aceasta se aplica cu ajutorul pensulei care se regaseste in interiorul ojei, atunci cand vine vorba despre aplicarea ojei semipermanente, lucrurile sunt putim mai complicate, in sensul ca pentru a face aceasta operatiune este nevoie de o lampa cu raze UV. In cazul in care nu ai acasa o lampa cu raza UV, va trebui sa apelezi la un salon de infrumusetare, care ofera servicii de specialitate in acest sens. 
Rezistenta este probabil cea mai importanta diferenta intre cele doua tipuri de oja. Astfel, daca oja normala rezista maxim 5 zile, cea semipermanenta rezista aproximativ 2 saptamani, perioada in care poti efectua orice activitate doresti, fara teama ca oja semipermanenta se va deteriora. 
Acestea sunt doar cateva din cele mai importante diferente dintre oja normala si cea semipermanenta. In cazul in care nu ai incercat aceasta noua tendinta, dar iti doresti acest lucru iti recomand achizitionarea unui kit oja semipermanenta.

20160519 semipermanenta

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  Beauty , Cupio
 2817,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu