AnaVasilescu.ro - Beauty

Prospetime intr-o formula blanda

 20160722 apadegura

Viata mea este o adevarata aventura cand e vorba de experienta personala legata de medicii stomatologi la care am apelat pentru diverse probleme: de la rezectii apicale pana la detartraj. Acum 4-5 ani am descoperit un medic stomatolog care isi face meseria din pasiune, isi respecta programul de lucru si isi respecta si pacientii. Pentru o programare la el trebuie sa astept in jur de doua luni. Acest medic a devenit una din persoanele cele mai importante pentru mine. Mereu mi-am dorit sa pot sa zambesc fara teama, iar cu ajutorul lui am reusit.

Pentru un pacient este foarte important sa i se explice care este cea mai buna alegere pentru el, care sunt pasi pentru a ajunge la rezultatul dorit si de asemenea costurile. Accesul la informatii este astazi usor de obtinut, dar eu am fost invatata sa apelez la diverse surse (vinovati sunt profesori din prima facultate, Jurnalism). Mi-am dorit sa aud parerea lui despre periuta de dinti electrica dar mai ales a apei de gura.

Marele avantaj al apei de gura este acela ca ea patrunde in zonele greu accesibile si actioneaza asupra cavitatii bucale. Ea distruge o mare parte din bacteriile care formeaza placa dentara si previne aparitia acesteia. Ea fiind un antiseptic previne si aparitia cariilor, a gingivitei si a respiratiei urat mirositoare. Am auzit parerea ca aceasta poate inlocui cu succes periuta de dinti. FALS! Ele cum complementare si in niciun caz antagonice.

Eu folosesc apa de gura cu extract ecocertificat de musetel, clorhexidina si argila speciala, mai exact eu folosesc ASLAMED - Apa de gura. Sunt foarte multumita de ea. Gustul este unul acceptabil, spre deosebire de multe alte ape de gura pe care le-am incercat. Aceast produs imi improspateaza respiratie pe intreaga zi si simt ca imi ramane un gust de mentol dupa fiecare folosire, prospetimea persista mult timp dupa folosire. Este eficienta doar dupa cateva zile de utilizare. Desigur, trebuie sa fie folosita in mod corect, de 2-3 ori pe zi, timp de aproximativ 30 secunde. Sangerarile gingivale au ramas o amintire.

Aslamed Apa de gura este un alt produs romanesc care aduce cinste produselor romanesti, face cinste Romaniei. Datorita acestui produs imi simt cavitatea bucala curata, simt ca am facut in sfarsit o alegere buna. Descoperind acest produs si vazand rezultatul sau favorabil, m-a convins sa imi cumpar si pasta de dinti Aslamed. Pretul este infim de bland cu bugetul nostru, mult prea bland.

20160722 aslamed

Nu uita: fii realist, doreste-ti mereu imposibilul!

Ad


  Farmec , Beauty
 3752,    Beauty
Ana Vasilescu

Website anavasilescu.ro

"Fii realist. Dorește-ți mereu imposibilul..."

Lasă un comentariu